Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bdsm

Marketing

Spanking

E pa da velim koju o toj svima nama dragoj pojavi. Nisam još naletio niti na jednu osobu bdsm sklonosti koju to ne bi palilo, a nekima je od svega baš to i najdraže… ja nisam jedan od tih ali volim spanking. :)
No krivo je vezati spanking samo za bdsm. Dati dlanom po guzi curi dok je u doggy pozi je vanilija skoro kao i misionarska poza :)… a od toga do bičevanja na sve 4 i nije tako dalek put… doduše mnogi ga nikad neće prevaliti. Neki poradi toga što naprosto nisu za te stvari… neki ne mogu naći odgovarajuću partnericu/partnera… neki bi željeli ali ih mnoge stvari koče i sputavaju. Free your mind.

No da pređemo mi s teorije na praksu. Spankati se može gotovo svime. Mogućnosti su fakat mnogobrojne. Isto kako se i spankati može gotovo cijelo tijelo-osim glave naravno. Spanking može biti radnja sama po sebi ali ja ju volim kombinirati sa mnogim drugim stvarima. Npr. obožavam spankati subicu po leđima i po guzi dok mi ga puši. Isto tako volim imati bič u ruci i dok ševim… to je posebno dobar doživljaj za obje strane ;)… bol i sexualni užitak… mmmmm :)
Spanking može biti kazna ali i nagrada… no dobro pogođen i odmjeren spanking rezultira vlaženjem samo takvim :)
Isto tako time možemo testirati i sebe i subicu na više načina, no imajmo u vidu da se sa spankingom lako može pretjerati, jer općenito u malo žeščim i intenzivnijim seansama vrlo je tanka granica između vrhunskog užitka i lošeg iskustva, a optimalo je stalno balansirati vrlo blizu granice i subicu dovoditi u situaciju da možda i poželi izgovoriti safe word no to ne čini jer uživa.... Takve seanse su jako zanimljive i izazivaju vrhunski i fizički i psihički užitak... no treba se mnogo toga poklopiti i oba partnera naravno moraju biti spremni, voljni i željni za "hard core bdsm" iskustvo.

Jedna posljedica spankinga su i modrice i na to u ovo doba godine treba obratiti posebnu pažnju.
Ljeto se bliži… oskudna odjeća, plaža i masnice… nekako to baš i ne ide jedno s drugim

A spankanjem možemo i sebi i drugima nekaj i dokazati... Jedom sam imao svojevrsno natjecanje sa jednom mazohisticom :). Sastojalo se u tome dali ja mogu više udaraca zadati ili ona primiti. Da… sve skupa se malo i kosilo sa SSC-om priznajem jer oboje smo otišli dalje nego je to uobičajeno, čak i poželjno ali dobro…
Moram priznati da sam ja prvi odustao jer došao sam do granice kad mi spankanje nije više pretstavljalo užitak a i nisam želio da joj koža pukne :(…
Vidio sam da bi ona podnjela mnogo više od onoga što sam joj dao baš poradi tog blesavog natjecanja :), mada premda mazohistica… šta je previše je previše…
Rekao sam OK, ti si pobijedila. Ne mogu te više spankati. :). Samozadovoljno me pogledala ali vidio sam da je bome i odahnula. Kasnije mi je rekla da joj je drago što sam prekinuo jer ona bi stisnula zube i izdržala a onda tko zna koliko daleko bi to otišlo... Dobro da mi je kočnica proradila :)

No sad idem malo na zrak… uhvatiti još malo sunca prije nego dođe višednevno kišno razdoblje. Nastavak slijedi


Post je objavljen 28.05.2006. u 15:26 sati.