Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dylan

Marketing

Vozači su naš ponos



Ovo moram iskomentirat jer me danas upravo to užasno iživciralo.Iako ja još uvijek ne vozim i ne bi se tribala opterećivat svim pogodnostima i neugodnostima koje se zbivaju tijekom vožnje moram,jednostavno moram,ukazat na neke stvari koje sam primjetila da se dešavaju u prometu.Vjerujem da je većina vas koji vozite primjetila takva sranja ali ako sam ja to primjetila,ja koja sam auto vozila samo na selu po livadi i kružila oko Poljuda(šta uopće nije ni cesta),onda su to stvarni problemi pred kojima se jednostavno ne mogu zatvarat oči i s kojima se neko konačno triba obračunat.
To je ponešto dugotrajan postupak,ali,po mome mišljenju,nadasve krucijalan.
Maloprije se ja i mater vozimo u autu kad jedan glavonja skrene,a nije da žmigavac.Sad se vjerojatno niko od vas ne čudi jer je to postalo toliko normalno u prometu da to niko ni ne uzima kao neki ozbiljan prometni prekršaj.Ali dobro...zaboravimo sad tog debila..
Nakon neka 2 km,naletimo na još jednog kretena.Seljačina je kupia novog Renault Megana i faca vozi 20 km/h(dopušteno je 80 km/h).Da ne bi slučajno da malo gasa.Čuva auto da mu se ne šporka,pretpostavljam.Isprva smo ja i mater mislile da priča na mobitel ili nekome nešto pokazuje pa će svaki tren ubrzat,ali NE,tako je on nastavia vozit.I sad vi recite da to nije za poludit!Ka šta od mene nikad slikara tako i od njega nikad vozača.A baš je bia neki shtrebericos sa naočalama i sa obe dvi live ruke grčevito na volanu (ti su mi omiljeni...).Jadna mu majka koja ga rodila tako nesposobnog.
Iskreno,meni puno manje smetaju vozači koji voze prebrzo nego presporo.Ovi brzi će vas prić ili projurit pokraj vas i nikom ništa,a ovi polumobilni spori imbecili će sjebat cili promet,napravit tzv. čep i kolonetinu auta iza sebe koji će mu svi jebat sve po spisku.I onda će tako isprovocirat cijelu hrpu ljudi koji će bit nakurativni i nabit će im nervozu zbog svoje debilnosti.Ali posebno su mi drage one ženske kad se pristrojavaju iz jedne trake u drugu...Te se jebate pristrojavaju toliko loše da bi se moja baba koja nikad nije sila u auto bolje snašla u takvoj situaciji.Ja stvarno ne mogu shvatit te ženske.Majke mi,kad vidim kako voze,sramota me šta sam žensko.Da sam ja muško nabila bi sve te lapače na qrac i ne bi uopće imala s njima strpljenja nego bi im došla u sitne noćne sate sa sprejem i napisala im na auto grafit MAJMUNICE,VRATI SE U AUTOŠKOLU ili JESI U BOSNI DOBILA VOZAČKU?!?
Možda bi ih cijena ponovnog pituravanja auta malo opametila...
A da ne govorim da su nedvojbeno imale gripu onaj dan kad se u autoškoli učilo o mrtvom kutu...To je njima x nepoznanica.
Ali tu nam je,naravno,i to slavno parkiranje,zbog kojeg najviše i padaju na vozačkom.
Kad smo se ja i mater vratile kući,ušle u garažu i mislile se parkirat na jedno baš zgodno misto di mogu komodno stat dva auta,ali grdno smo se zajebale!
Nismo računale na činjenicu da će naš sposobni susjed parkirat tako da mu točno sa sve 4 strane ostane po metar ipo praznog prostora.
I sad meni svi govore,vidit ćemo tebe kad počneš vozit...
E neka! I bogami oćete.

UPDATE:
Sastavila sam novu listu blogova tu sa desne strane pa eto pogledajte,sastavila sam stvarno blogove vrijedne čitanja....
P.S. Ako sam koga zaboravila,popravit ću.;))




Post je objavljen 27.05.2006. u 13:24 sati.