Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

O Bablblog magazinu i Metroexpressovoj Blogosferi

Vijest s 22-e stranice Metro exprressa naslovljene Blogosfera

Bablov projekt blog novina u stanovitoj je stagnaciji. Na matičnom blogu objavljuje priče i karikature. Na projektu šuti. Kao da je poslušao savjet svog poznanika, nezavisnog blogera:




Meni je pak zanimljivo promatrat ovo: tu se sad formiraju dvije grupe pobornika Blogmaga: ona oko Babla, profesionalca koji nikako da se odmakne od novinarskog TLA i nastavi pisati knjige te njegovih uglavnom neukih amatera, potencijalnih suizdavača te ona oko Borje & Co, koji razmišljaju o tome kao enterprajzu a ne kao pokretu. Bit će to zanimljivo pratiti kuda vode te diskusije ali očito da je riječ i o razmišljanju dvije generacije. Jedna koja je ostala na Idejama, druga koja je usvojila nove simbole ($, €)...

Webozilla Croaticus, May 15th, 2006



A isti WC je imao pravo i vezano uz nagađanja da bi se u blog spiku mogao uključiti Ninoslav Pavić. Jučer je Metro express započeo sa stranicom ponedjeljkom s vijestima iz Blogosfere, pa pisali i o analizi s mog bloga. Ne znam hoće li postupak Metroa potpuno natjerati babla da odustane od projekta ili on sprema tajno oružje? Babl šuti kao riba, pa još nije prokomentirao Bookaletinu zamjetbu s Metroove Blogosfere:

He-he, ispalo je da se bablov blog zove "Čovjek vadičep sreće" :-))))),



Bookaleta, 23.05.2006. (15:52)




Post je objavljen 23.05.2006. u 17:57 sati.