Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

San čini čuda

Image Hosted by ImageShack.us

Jutros sam se probudila osjećajući se dobro. Jebiga, valjda je tri mjeseca spavanja po maksimalno 5 sati dnevno ostavilo traga kako na psihu tako i na fizičku snagu. Bila sam već luda. Sada već par dana spavam po 8 sati zdravog sna i danas, eto, po prvi put nakon 3 mjeseca, mogu reći da se osjećam dobro.

Kad se prisjetim srcedrapateljskih postova u tom periodu hvata me jeza, ali i to će se promijeniti. Drapanje srca ostavit ću za španjolske i ine sapunice, a ja ću naprijed svojim uobičajenim tempom – vedra i ponosna, nasmijana i vesela.

Oduvijek sam labilna i nervozna kada se dovoljno ne naspavam. San je nešto što jednostavno trebam. Spavam dobro uvijek, bez obzira koliko dugo, ali 8 sati sna je nešto što moram imati. Zato sam jako osjetljiva kada treba spavati pored nekoga.

Prvo moram proći fazu privikavanja na još jednu osobu u krevetu. Ako nakon par dana počnem spavati kao beba, onda je to to. Osoba je dobar partner za spavanje :). Ako hrče, stenje, gura se i ne znam što sve ne, znate u što se pretvorim nakon par dana? U zmaja koji riga vatru i na kraju ostaje sam u krevetu. Žao mi je, imam osjetljiv san i probude me zvukovi koji nisu prirodni. A hrkanje mi definitivno nije prirodan zvuk.

San zaista čini čuda. Danas sam nova osoba... ne... ne danas... od danas sam nova osoba :)



Post je objavljen 16.05.2006. u 08:18 sati.