Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

15.05.2006.

No, da, u Hogwartsu se desilo dosta zanimljivih stvari. Kao prvo Loyd i Astrid više ne hodaju. To me tak začudilo. Loyd je inače Ok tip. Uglavnom, Astrid ga je zatekla kako se žvali sa Pansy. Mislim, barem si je neku zgodniju mogao naći. Stvarno je čudan. To već zna cijela škola i svima je žao Astrid. Malfoy je bijesan jer ga je Pansy napustila i sad širi razne glasine po školi. Meni je Astrid u povjerenju rekla da je na Loydovoj ruci vidla Tamni znamen. Obećala sam da to neću nikom reći, i do sad nisam nikom rekla.

Jedna od novosti je i to da je Mary Matthews prohodala s malim slavnim Harryjem Potterom. Ona je tako zaljubljena u njega. Makar je ona dvije godine starija od njega. Ah, njihovoj ljubavi očito ništa ne stoji na putu.

Treća stvar je ta da Amy prestaje sa školovanjem u magičnim školama. Odlučila je svoj život posvetit bezjačkom svijetu i živjet u njemu te se pravit kao da za magiju i Hogwarts nikad nije čula. Zbog toga je odlučila da ne ostane u nikakvom kontaktu s ljudima iz čarobnjačkog svijeta, pa čak ni sa mnom. To me jako pogodilo. Baš mi je žao.

I ono što je najbitnije je da ja napuštam Hogwarts. Gotovo je. Naravno, ne iz istih razloga kao Amy. Za moj odlazak iz Hogwartsa još niko ne zna. Niti će saznat dok ne bude prekasno. Nakon onog izleta u Hogsmeade sam se vratila natrag tamo navečer, potajno. Otišla sam naći Edoarda. I našla sam ga. On je rekao da je i on mene htio potražit, ali da se bojao. Rekao mi je da mu je jedan kentaur otkrio da postoji planet kentaura. Zove se Lyon. Pitao me da li bi htijela s njim otić tamo. Ja sam pristala. Dogovorili smo se da ćemo otići danas u ponoć.

P.S. Molim vas da odete na http://klubhp.blog.hr i tamo u anketi u lijevom boxu glasate za Mirandu, Lunu ili mene na izboru za predstojnika Gryffindorskog doma.


Post je objavljen 15.05.2006. u 23:07 sati.