Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristiane

Marketing

16.9.1002, nedjelja


Bila sam u pravu.
Na Hogwarts jest palo prokletstvo.
Dogodilo se to danas, dok je cijela škola stajala u perivoju gledajući Salazara kako bijesno, no ipak dostojanstveno napušta dvorac. Plašt mu se ljuljuškao u predivnim nijansama zelene i crne, a ja sam kao hipnotizirana gledala u boje. Damien je otišao za njim. Pričali su, Damien se nasmiješio na nekakav čudan način. Možda mi se to ipak samo učinilo, jer već trenutak kasnije, Slytherin i Damien se zagrliše i svaki ode svojim putem. Salazar van iz Hogwartsa, a Damien meni.
- Što se dogodilo?
-mah… -odmahnuo je rukom i nastavio gledati u smjeru kojim je otišao njegov djed.
-Damy… - na o se okrenuo prema meni i rekao mi
- Sve će biti u redu, Hogwarts nije gotov, ne boj se, tu sam.- namignuo mi je i nasmiješio se a ja sam znala da govori istinu. Zatim je otišao svojim prijateljima a ja sam ostala stajati sama na sad već pustom travnjaku. Okrenuh se, kad…
-Criss! Čekaj!
-Janey!- potrčala sam prema njoj, kao da se godinama nismo vidjele.
-Sve u redu?
-Da… još sam malo u šoku, Slytherin i to… Kako si ti?
-Super, super. Imam nešto što bi te moglo zanimati. –po buntovnom osmjehu sam odmah znala da to 'nešto' donosi nevolje. U sekundi sam poželjela malo nevolja.
-Zanimati, jel? Daj reci! O čemu se radi?
-Pa… radi se o…–pobjedonosno se nasmijala i pokazala mi vrećicu zelenog praha. Bila sam fascinirana. Jane, svaka ti čast.
-Wow!!!- zacvičala sam – Jeli to ono što ja mislim da je?!?!?!
-Hihi, letiprah. Marco mi je nabavio malo, ima neke vezice u ministarstvu. Pa sam pomislila 'mogla bi odvesti prijateljicu u Zakutnu ulicu na proslavu večeras'
-Kakva proslava?
-Proslava letipraha, naravno.- na ovo sam se počela histerično smijati, a uskoro mi se Jane pridružila pa smo obje stajale na travnjaku smijući se na sav glas.
-HEJ VI TAMO! ODMAH U ŠKOLU, ODMAH!!!
-Odmah gospodine!!!
I tako smo Janey i ja ušle u školu smijući se na sav glas, misleći na sva ona pravila koja smo namjeravale prekršiti.
Zlo jedno, hihihihihi.


Post je objavljen 12.05.2006. u 21:54 sati.