Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adolfland

Marketing

BUDIMO REALNI

Promatranje svijeta kroz obijektiv kalaidoskopa pruza prvu pravu imaginarnu ekstravagantnu projekciju koja nam istinski pojasnjava da je sve u sto smo dosad vijerovali samo produkt vise sile s razlogom da nam se prikrije crna istina pred ocima koju bi ljudi tesko gotovo ne moguce pojmili a bazira se na nedavno provedenim istrazivanjima koja pojasnjavaju kako gledati drugim ocima ostanite s nama u uzbudljivoj zanimljivoj prici koja i otkriva nevijerojatan rasplet dogadaja i pocetka vijerovanja.
Putovanje pocinje zagledajmo se dublje pod obijektiv.
U svijetu kroz koji ce nas prica voditi nista nije nemoguce pa cak niti darkeru u trikoloru.
Pokusajte zamisliti nakratko da sve stvari koje su vam dosad bile pojasnjavane su odraz u zrcalu vremena tipa da svijet nije nastao neg da je nestao zamslite da trcite u krug a traka pod nogama juri u suprotnom smijeru nevijerojatnom brzinom zaustavit cemo vrijeme na trenutak i promotriti ga poblize nemojte to zamisljati kao zamrznutu sliku vec kao dio vremena i trenutak u tom vremenu koj je vijecan.
Sta smo zamijetili umor covijeka ? nacin na koj trci ? traku ? il vrijeme samo po sebi ? nista nije tocno od navedenog rekli smo na pocetku sve je obrnuto znaci vrijeme se nije zaustavilo covijek nije trcao i traka se uopce nije pomicala.
Sta smo mi to onda promatrali ako vrijeme nije stalo ? zar je proletilo nama pred ocima ? mi smo stali poromatrali smo vijecnost i izvlacili pouku o tome kakav je zivot uistinu jeli moguce da stvari osijecaji sijecanja kao i zivot nisu prolazni ? Ako je tako kako objasnit smrt kako objasnit stvaranje rađanje ?
Ponovo se vracamo na pocetak sijetite se kako sam vam reko da promatrate stvari unazat kao obrnuto objašnjeje van svih granica logike samo tako mozete uistinu svatiti zivot ne zavrsava to je tek pocetak a ono za sto smo dosad vijerovali kako je pocetak je uistinu kraj od kojeg sve pocinje svaki ostali trenutak vremena nije prolazan niti zamrznut nego vijecan ako ga znate uistinu promatrati :)
Zahvaljujem se nešnal đeografiku na pomoci i suradnji.

odabrao : đelo hađiselimović

Post je objavljen 12.05.2006. u 15:37 sati.