Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konan666

Marketing

KONANOVA ZANIMANJA

Nakon što je Konanova veza sa Foškerom postala ozbiljnija, te su čak odlučili zajedno živjeti u njihovom malom carstvu, gdje se njihova romansa i rodila – SPOD BANKA, Foškera je odlučila potegnuti neke svoje "utjecajne" veze i zaposliti Konana u državnoj službi.
Ali pošto je Konan svestran tj. nastran i sposoban za više poslova, pružila mu je šansu da pokaže svoje znanje na više «terena».
PRVI mu je posao našla u "Konan TOURSU" da bude "šole" (šofer) u najmodernijem i najluksuznijem autobusu s pola zvjezdice – KARTONJAČI. Taj je prvoklasni bus izgrađen od kartona i ima veoma udobne stolice (ak ne vjerujete uvjerite se sami) i velike prozore te zavjese od toalet papira tak da te zavjese mogu poslužiti još nečemu ( ako baš nemate drugog izbora…)
DRUGI posao bila mu je prodaja depilacijskih preparata (kreme, depilatori, britvice…) za sva područja tijela: NOGE, prsa, pazuh, bikini zonu i tako dalje i tako bliže.
TREČI posao mu je u Ministarstvu zdravlja gdje svojim kolegama i široj javnosti preko televizije na Konan chanellu (emisija je svakoga dana u 22:22 ujutro) dijeli besplatne savjete za siguran intimni život. Evo šta Konan kaže dvotočke (:)

"Najbolje kontracepcijsko sredstvo su nedepilirane
noge"

Mi se naravno slažemo s njim, zar ne?????….ma slažemo se!

by: Vaša drva (drvo #1, drvo #a i drvo #8)

P.S. čips je fuuuuuuuul dobar wahahahaha!!!

Image Hosted by ImageShack.us
opako, opako nema šta....

Post je objavljen 12.05.2006. u 15:33 sati.