Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skask

Marketing

o!

ajme evo me na satu izrade web-a.so boring...kako je ovaj zivot sjeban totalno,neki put mi tako dode ono neda mi se vise zivit ali ipak ima i dana kada bi najradijee pukla od srece.ova jebena ljubav koji kurac postoji kada se uvik svodi na isto,ostaviti ili biti ostavljen.heh to je uzas i kad iz zajebancije razmisljam s kim bi od ljudi koji mi se svidjaju mogla provest zivot nitko se ne cini dovoljno dobar a i kako bi mogla bit s nekim ko je prije prevaria iljadu cura i bija glavna kurva u kvartu.bas ti znas oce se on prominit ili ne...ful sam zabrijala!!!
a i sto se tice onog kada ti tip uleti i ti ga odjebes i nakon tjedan dana zaljubis se u njega a posto si ga odjebala on misli da nema sanse kod tebe.to je najgore sto ti se moze dogodit.
a mene fascinira koliko muski mogu buljit u zensku i to ful primjetno i jebe im se.a mi zenske bar smo diskretne pa samo škicnemo tu i tamo..eli.
ja sam sastavila popis meni dobrih likova s rive,ne samo s rive ali alternativaca, ima ih 8,i svaki je dobar na svoj nacin i sad tribalo bi pocet krizat taj popis ka kad ides u ducan.
jedno pitanje za sve koji budu ostavili komentar:kako odjebat lika kojeg si odjebala vec sto puta ali covik je uporan???

Post je objavljen 10.05.2006. u 08:05 sati.