Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Kako me (p)okrao monitor.hr

Nastojat ću biti kratak i jednostavan, a imam i svjedoke koji će se, nadam se, i javiti u komentarima. Ne bih riječ rekao niti pisao ovaj post da su u svom tekstu bar spomenuli flop.blog.hr, ali nisu, pa pišem. Priča ide ovako.

Malo iza 4 sata poslije podne objavio sam post koji se nalazi ispod ovoga (iranska burza) i odmah ga linkao blog.hr uredništvu. Nakon 10-tak minuta ista je vijest objavljena na naslovnici monitora.hr, što možete i provjeriti, ali bez linka odakle im informacija. Naravno da ni uredništvo blog.hr nije vijest objavilo u flash njuzama. Zašto znam da su me pokrali i ne objavili link do mene? Pa jednostavno zato što je vijest u 4 popodne bila "jako vruća" i nije je bilo po portalima koje inače prate, kasnije se vjerojatno pojavila svugdje. Tu temu već duže vremena pratimo nas troje: ex blogerica k., monsoon (monsoon.blog.hr i monsoon.bloger.hr) i ja (http://flop.blog.hr). Monitor nikada prije ništa slično nije objavio (za razliku od nas), a uostalom nisu se potrudili niti pronaći drugi link na netu na istu vijest, nego su maznili i moj link (nisu znali gdje pronaći drugi, što inače uredno rade).

Bilo bi u najmanju ruku pošteno da su to napravili (linkali na flop.blog.hr), ali nisu, zato smatram da nije ni čudo što ljudi odlaze s blog.haera, što ću naravno, čim do kraja ovladam WordPress-om i sličnim webmajstorijama, učiniti i ja.

Ovaj post ne bih pisao da je ovo jedini slučaj, a sličan se dogodio prije par dana s postom El capitalismo foraneo. Provjerite. Neću iz principa linkati na monitor, svi znate gdje je.

U znak dobre volje što ste pročitali ovaj post dajem vam na korištenje ogromnu download bazu online knjiga, muzike i časopisa u pdf formatu - awaxhome. Uživajte i čitajte monitor.hr jer oni znaju gdje je prava informacija.

Post je objavljen 05.05.2006. u 22:33 sati.