Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arianna

Marketing

STRAJK / STRIKE / SCIOPERO !!!

PAZNJA PAZNJA!! CUJTE I POCUJTE!!!
arianna danas strajkuje!! strajkacki odbor zaseda i odlucuje da su glavni razlozi strajka:
1) PROLECE jer uzrokuje tesko oboljenje od lenjosti, mrzovolje i totalnog manjka koncentracije (koja mora da je otplovila u neke toplije krajeve)
2) MOJ MOZAK jer je odlucio da mu je muka od 7 godina neprekidnog strebanja, hiperaktivnosti i izrabljivanja od strane doticne ludace nesanicom, ucenjem, alkoholom, partyima i ostalim. posto vlasnica mozga ne namerava da odustane od doticnih stavova i ponasanja strajk se nastvalja do daljnjeg!
3) NEPROSPAVANE NOCI jer sam se smrzzzzla ko govno na kisi a razlog je sledeci: ako scrollate par postova nize nacicete moju avanturu od proslog ponedeljska s kosarkasem od 2.13 koji se sit ispovracao po mojoj sobi i krevetu... e u tom grmu lezi zec, ovaj bljuvotina, tj. Rigoletto. unistio mi je pokrivac, i sad od mog divnog pokrivaca nema nista dok se ne vrati s hemijskog ciscenja (a za to ce bogami morati da mu porastu noge jer posto imam vremena za bacanje nemam kad da odem po njega a i ne znam je li gotov!!!), i ostala mi samo moja draga sarena bodljikava dekica s kojom da se pokrijem (i naravno carsaf ispod nje jer me KOLJEEEEEE BODE SVRBIIIIII ai je volim, to je moja dekica i kraj. A BOGME I NEMA ALTERNATIVE!!! ili to ili nista...
al kako ja spavam pod 2 prozora a jednom od njih fali kvaka koju je bisva cimerka slomila i poput gnusnog lopova odnela kuci i nije je nikad vratila odna cim napolju zahladi moj krevet se pretvara u hladnjacu!!!zimi se cak i pokrivaci skore ono bas kad smzne haha!! ako nista bar cu ostati mlada dugo dugo, kad spavam u frizideru :)))))))))))))))) uf eto sad sam vam odala tajnu moje otpornosti na oksidaciju, jebiga!!! al ajde, neka !!!

tako da sam se cele jebene noci smrzavala tresla okretala i sl i jebala mater na svim meni poznatim i nepoznatim jezicima (tunguzijskom, zimbabvejskom i sl) andyju i njegovom bratu i kosarci i svemu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! toliko da je moja jadna cimerka pomislila da eto opet pricam u snu cele noci.... sto se inace JAKO cesto desava (da da odgovaram i na pitanja i to svakakva kad mi ih postavite), a posto moja cimerka ne razlikuje izmedju hrvatskog i engleskog, a kamoli psovki koje su ipak medjunarodne reci, onda mozete misliti koliko je shvatila u cemu je stvar!!!

idem sad na farmaceutsku hemiju da vidim sta me to trenutno radi u mojoj glavi pa je otisla u strajk!!!!!!!!!!!!
ma ziveo dopamin i serotonin i naravno adrenalin!!!
kuku meni!! zovite ludnicu nastavim li ovako!!! jel vam jasno????

Post je objavljen 03.05.2006. u 11:19 sati.