Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bllankk

Marketing

Ima li tko šibice?


Eto, već mi se oči sklapaju od umora kao da sam radila ne znam što...orala zemlju ili okapala kukuruz ;). Stvarno je nevjerojatno kako funkcionira mozak.
Osjećam se odmornom i sve je u redu, čini mi se da ne bih ni oka mogla sklopiti, a onda odjednom, baš kao za inat, samo bih se skljokala na licu mjesta i zaspala... Još malo i morat ću držat čačkalice na očima.
A ne mogu se ići odmorit jer imam još toliko stvari za napraviti...


Jučer, spojivši se na internet, s namjerom da objavim post, utipkala sam blogovu početnu stranicu. Pa reko, ajde kad sam već tu, idem malo prošvrljati po ovoj fresh listi da vidim koga tu sve mogu naći u namjeri za potragom kvalitetnih blogova. Ali kad sam otvorila par blogova, gotovo da sam i odustala od daljnjeg gledanja...Na možda deset blogova nađe se jedan kvalitetan. A da nema toliko kvalitetnih blogova na fresh listi, ne bi riječ rekla. Možda sam odabrala krivi trenutak? Ili sam zaista sretnica pa sam već sve blogove na toj listi otkrila? Čisto sumnjam....
Ne znam, ali čini mi se da kvalitete ima. Što je broj blogova veći, veća je i mogućnost da naiđete na kvalitetan blog. Ali za to vam zaista treba «svijeća»...Mogla bih to nazvati i kao mravima usred beskrajnog svemira... Naravno, ja nikako nemam namjeru vrijeđati nikoga, kao što se vidi i iz priloženog jer nisam nikoga imenovala niti rekla ikoju riječ o nekome. No čini mi se da će nakon određenog vremena zaista doći do toga da će kvaliteta i zanimljivost bloga zaista morati tražiti s velikim naporom.

Također, vidim da se u zadnje vrijeme također otvaraju neke nove domene koje pružaju servis bloganja. Ali ja nemam namjeru nikuda otići. Dobro mi je ovdje gdje sam se već odavno usidrila...zapravo, i predobro ;)

Za to ste vi krivi ;D


Post je objavljen 02.05.2006. u 17:13 sati.