Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Rotor

Užasno sam živčana i nekako moram utjecati na svijet.
Išla sam neš obaviti autom. 2 km vožnje ukupno, uključuje i rotor kao na slici.
Redovito prolazim tim rotorom i obično sam u unutrašnjoj traci jer su večina vozača kreteni i idioti koji se ne znaju voziti, pa biraju liniju manjeg otpora, a meni tak ostaje manja gužva u toj traci.
Dakle, pravila vožnje rotorom.
Ako ste u vanjskoj traci (crvena točka - auto na slici), morate napustiti rotor, odnosno to znači da planirate izaći iz rotora na prvom mogućem (naravno) desnom skretanju! Dakle, idioti, jedni, ne tiče vas se koji su moji planovi u unutrašnjoj traci. U ovom slučaju, gdje iz rotora izlaze dvije trake, ja (plava točka - auto) mogu dalje nastaviti kretanje po rotoru, a smijem isto tako izaći van. Znači, budala iz vanjske trake mi ne smije presjecati put. Na njemu / njoj je samo da skrene desno.
Jedan od tri puta kaj tam prolazim, naletim na takvog idiota i samo zato što očekujem idiota, izbjegavam saobraćajke. Sad sam ih pustila dvojicu. Kaj ću s budalama, bolje se maknuti od njih. Našla se i treća. Taj se čak usudio trubiti. Nisam ga pustila, zablokirala sam rotor i minutu psovala sve po spisku i trubila nazad. Znam da me nije čuo, ali dovoljno sam živčana da i pišem o tomu, pa pretpostavljam da je shvatio da nešto ne valja (ili je mislio kak ima posla s luđakinjom). Volvo s 80 srebrni, utorak, 12 h, rotor kod zapadnog izlaza iz zg-a, ti si budala! Svima bih im vozačku oduzela. I sebi bih kad se uhvatim bočnog parkiranja. Ali ja bar tad nikog ne ometam sa svojim beskonačnim poravnjavanjem. Ali, ovakvima, koji svojom vožnjom ne rade sranja, samo zahvaljujući nama kojima nije jasno kako su do vožnje uopće došli, a da ne znaju ni pravila i propise, te očekujemo probleme od istih, taj tren bih zapalila dozvolu i protjerala ih da sjede na onome rotoru od gro manjih rotora u engleskoj i proučavaju kak se to radi.
Još jednom za one stvarno glupe: vanjska traka rotora - dužni ste napustiti rotor na prvom mogućem izlazu Unutarnja traka - nije bitno, to je za vas viša matematika.
Mislim, čak sam i sliku objavila.
Uopće nisam mislila o tome pisati. Planirala sam postati kak mi je bilo krasno na moru, kak sam spoznala da trebam biti sretna jer imam guzicu kakva god ona bila, kako je jadna ona emisija "vjeruj u ljubav", kak ne vjerujem da ima toliko takvih pacijenata u RH da se može snimiti takvo sranje, kako sam se rješla udav frendice, a ona je kriva...

Post je objavljen 02.05.2006. u 12:47 sati.