Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Njemci recikliraju Sevin sex skandal

Bild se nakon oko dvije godine sjetio da bi mogli malo izreciklirati stari Severinin pornić...

----------
Naime, najčitaniji njemački tabloid Bild, koji se dnevno prodaje u nevjerojatnih pet milijuna primjeraka, na naslovnoj je stranici “raspalio” priču o Severininom znamenitom kućnom porniću, postavljajući pitanje smije li osoba s takvom mrljom u svojoj biografiji uopće nastupiti na natjecanju kao što je Eurovizija.

Tekst je garniran s dvadeset kadrova, odnosno “screenshotova” iz samoga filma, doduše ne onih najeksplicitnijih. Autori Mark Pittelkau i Jan Rudolph članak počinju objašnjenjem da se radi o najvećoj hrvatskoj ženskoj zvijezdi, koja se osim glazbom “proslavila” još nečim: skandaloznim privatnim pornićem, dosad malo poznatim izvan granica Hrvatske.

Uz kronologiju afere - tajnovitu krađu snimke iz Severinina doma, postavljanje filma na internet, ogromnu pozornost u javnosti i Severnine tadašnje istupe u medijima - posebno je zanimljiv Bildov kratki siže filma: “Radi se o jedanaest minuta dugačkoj snimci hardcore seksa Severine s tamnokosim muškarcem, kojeg je zadovoljila prema svim pravilima zanata. Gola pjevačica isprobala je seks sa svojim partnerom u svim mogućim pozama, a zadovoljila ga je i oralno. Svi detalji jasno se vide u krupnom planu. Severina se smije i veselo namiguje prema kameri”.
----------

Više u jutarnjem

Za one koji znaju njemački Bild.de

I za one koji još nisu vijdeli povijesni film severina video download seve xxx film

Post je objavljen 30.04.2006. u 10:46 sati.