Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blokche

Marketing

Nigdje takvog grada nisam vidio

Imam tu susjedu koja ima puno te okućnice i u njoj puno, puno, puno cvijeća. Nema te količine puno koja bi dovoljno dočarala tu količinu cvijeća. Dakle ljudi moji tamo imamo i pravo malo carstvo vrtnih životinja. I Bambija i maloga zeku, imamo i plastičnih gljiva, drvena kolica, a u njima pogađate cvijeće, plastična posuda za zalijevanje i šta drugo u njoj nego pa cvijeće naravno. Cvijeće iznad vrata, pored vrata, na travnjaku. Potaknuta lijepim vremenom malo sam se šetala i vidim radovi su u tijeku. Alatke razbacane na sve strane. Cvijeće se pomalo izvlači iz podruma, tavana ili gdje je već zimovalo. Ne sumnjam da će se nadopuniti sa svježim sadnicama i jedva čekam puni cvat. Na hrpi je stajala i cijela ekipa plastičnih novih prijatelja koji čekaju da budu raspoređeni na pozicije. Pravi mali grad majketi. Razumijem da žena voli cvijeće, mislim stvarno razumijem jer teško je to vjerojatno zamisliti, ali eto Blokche voli vrtlariti i tako saditi, prčkati po zemlji i još najviše tamaniti nešto što treba potamaniti. Ali brate mili šta je previše previše je. Kad se dovoljno rascvjeta možda i uslikam. Reći ću da je za novine.

Osim tog cvjetnog neukusa malo sam gledala ljude koji šetaju po korzu, zbog tog gledanja sve terase i jesu pune. A brate mili što volim proljeće, svega se čovjek može nagledati. Dakle postoje dvije krajnosti. Prva su oni u japankama, natikačama i sličnoj ljetnoj obući, a drugi oni u čizmetinama. Za te u čizmetinama zaključak je da su kupili čizme na rasprodaji i sad jadni iskorištavaju još to malo da ih pokažu. Još kad su u čizmama hlače kosa mi se na glavi digne. Ako se toga dosta nismo nagledali ove godine ne znam kad ćemo. A ovi u japankama, ako nisu turisti da ga jebeš nisu normalni. Turiste lako prepoznaš, jednostavno znaš da su turisti. Gdje nestadoše cipele nije mi jasno. I razina nakvarcanosti je na nivou. Baš me zanima kako će ta koža izgledati za deset godina. Bore samo ili i rak pitanje je. Toliko u ovom trendy reportu.

*U kutku za čestitke i pozdrave ovaj put imamo čestitku. Cijeloj V.family čestitke u povodu drugog djeteta uz pjesmu Dijete u vremenu. Totalno neprikladno osim riječi dijete u naslovu i činjenice da upravo slušam tu istu pjesmu pa mi se nije dalo naprezati mozak. Zbog geste ne očekujem svoje ime u top 5. Pozdrav antiblogeru ide po defaultu.


Post je objavljen 27.04.2006. u 00:12 sati.