Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boysdontcry

Marketing

gypsy eyes

Prosli petak citav mi se svijet okrenuo za 364 stupnja. Vecernji izlazak sa tri frendice pretvorio se u intimno druzenje na najromanticnijem mjestu stvorenome ljudskom rukom. Zeljeznickoj pruzi.
Nakon razgovora o najraznovrsnijim stvarima dolazi treca prijateljica koja je poznata po spolnim ekcesima sa zivotinjama, trazeci od nas da joj iskazemo svoju ljubav. No tko bi ju pijanu shvatio ozbiljno. U besmislenim razgovorima, niotkuda, se stvori i treca akterica ove price, pocevsi milovati prvu. Njezna milovanja su ubrzo prerasla u kratke ali ucestale puse a na kraju i u strastveno ljubljenje. Usne su im se dodirivale a tijela grcila pod njeznim dodirima. Ubrzo se u taj klinc ukljucila i treca, zoofilna prijateljica. I dok su se ovi dvije i dalje dirale, treca je pocela ljubiti jednu pa drugu. Ja sam zapanjeno sjedio, i gledao, trazio kameru, fotoaparat, bilo sta. Usne su se ispremjesale, uzdasi pojacali. Ruke su se spustale sve nize, sve slade. Pokreti ruku su postali ubrzaniji nestavsi u gacicama. Napetost je rasla. Tada su i mene povukli medu sebe. Dodiri tjela, kapljice znoja, klizenje usana po kozi....

Ma serem. Bili smo vani. Bili smo na pruzi. I jedna od njih je imala ekcese sa zivotinjama I neznam kako ali one su pristale na to da ce sve tri medusobno zabrijati ako im ja platim peline jer kao nebi im bilo prvi put. A meni zabavno. I jesu, brijale su. A ja nisam dobio nista. Sve tri su u vezama (tj. jedna nezna dali je u vezi) a ja jedini ostao suh, koji nisam u vezi. strasno. I cak su poslije umijesto pelina izmuzle pive iz mene. Al nema veze. Pa ipak to malo srece vrijedi 30 kn. a bilo mi je uber zabavno. Svi zadovoljni. Cist racun duga ljubav.

I da, da ne zaboravim. Nesto sta sam trebao napraviti jos odavno. Dvije od tih tri su mi jos prije par tjedana napisale pjesmu. I bas sam bio sretan. Prvi put da mi je netko napisao pjesmu. A zaaaaaaaakon. I sad sam happy kad razmisljam o tome. Cini se da one mene nesto cesto uveseljavaju.
Pjesma ide vako:

"Oj djecace, s majicom sa dvi pruge,
tvoje smede lipe kose posve su ti duge,
tvoj na tankoj ruci smedi sat,
ti stoji ko zirafi vitki vrat,
nikad nisi posjetio njemacku,
ali volis svoju zutu macku,
Ivore nas za sve ti ovo danke,
valjda ti nisu noge puno tanke,
nastojimo ti svu radost svita pruziti,
da se s tobom nastavimo druziti,
vole te Daria i Ana,
(do sudnjeg dana)"

A bu:) Bas nice.
Nego, i ovaj blog je vec presao brojku 1000 odkada sam stavio counter. Bas me zanima tko je bio No.1000. Tek tako. Nece nis dobiti. Jedino ak zeli mogu mu objaviti njegovu sliku na nekom postu.
I tak...

Post je objavljen 25.04.2006. u 01:38 sati.