tko pročita otpala mu kita ,snotrocket.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snotrocket

Marketing

tko pročita otpala mu kita

neku sam vecer gledao scrubs i odusevio se idejom o wcu na krovu zgrade. na wcu doista mozemo dozivjeti prosvjetljenja. danas nisam dozivio takvo sto, ali je tamo zacet ovaj post. u ljubavi..

pocelo je razmisljanjem o pišanju. razmisljao sam i o drugim slicnim sranjima.o poslovicama, narodnim i srodnim izrekama :

poput ovih :


ako ti baba ima bradu onda ti je to deda

palačinke se mažu dok su vruće

ne vracaj se kuci praznih ruku

ne vjeruj covjeku koji laze

i ako se mora, teshko je...

ili jesi, ili nisi....

sta je brze il patka

oko za oko, pasta za zube.

cija macka crnu vunu prede

došlo je vrijeme da je bolje imati nego nemati

kanis li pobijediti ne smijes izgubiti



i tematskim.......



kineska : pas koji laje nije dovoljno kuhan

nekrofilna : ne jebem nikog živog

ruska : pivo bez vodke, bacene pare



..nije sve sranje, nesto je i pišanje, tj. sve je u zivotu sranje osim pisanja koje je isto sranje ako pisas uz vjetar.

onda se sve svelo nekako na razmisljanje o prdenju pred osobom s kojom sam u vezi. nije li ljubav dosegla vrhunac kad mozes bez srama sprditi toxicni oblacic pred osobom koju si odabrao/la za svog intimnog prijatelja?

lalalalala, booooom, lalllalalalal .....

potom sam, vezano uz temu, razmisljao o sranju izbacujuci istovremeno teret, a u neimanju casopisa pri ruci. tko sere zlo ne misli. kad se poserem imam obicaj pogledati papir kojim sam upravo potegnuo potez preko paka. imate li i vi???isto tako mi je smijesna cinjenica da je muskarcu neizbjezno gledati vlastiti mlaz urina pogotovo dok je pijan u gostima, a zna da oni znaju da je on na wcu i zna da oni nakon njega dolaze na wc i da ce vidjeti zapisanu dasku pa ne smije skrenuti pogled dok piša i zamislajti njene sise. nadovezuje se i sama iskace cinjenica da nakon svakog brisanja nosa moras pogledati baukače (snotrocketiche) ilitiga šmrklje koje si izbacio. ipak je to dio tebe kao i drek, a sve sto je dio tebe i dajes to svijetu oko sebe izbacivanjem, povezano je s tvojom dusom.dobro se israti dobro je ya dusu! to sam jednom procitao u knjizi velikokineske mudrosti autogenog treninga kojeg svake godine imate prilike iskusiti nakon procitane knjige u parku stara tresnjevka s gospodinom homofilicarem drmrscmrsgrfdjhrrr gruden homofobom. šalu na stranu, zabij mu bananu i hiti ga na granu! kako ga ne mogu smislit.. dakle, ogledalo duse je u izlucevinama, siguran sam da to niste znali. ne brinite, nitko se nije naučen rodio! ziva je istina da psihicki bolesnici imaju problem konstipacije jer imaju osjecaj da im sranjem netko nesto oduzima, ili da gube znacajan dio sebe. ti ga krstis, a on prdi.


isto tako, kad se ispišam, dobro ga iscijedim objema rukama, protresem pa potom obrisem no cuo sam da ne rade svi tako. neki rade samo jedno, ili dvoje od tog. mogao bi ustvari napraviti anketicu da saznam javno mijenje ovog pitanja koja bi u tom slucaju bila usko vezena uz spank drkicu jer se po mom tumacenju svaka trešnja ili cijeđenje dulja od 3 sek ili 3 puta(sto prije prođe) racuna kao drkica. dosta mi je zena, uzimam "stvar" u svoje ruke! sve je dobro kad se dobro svrshi. sto se mora - tesko je, ako moras sjedit na desanki po ure prije zamamnog bacanbja u stanje ne svijesti.


nakon pisanja navlacim hlace u kojima su boxe. vidio sam jos kao klinac frenda koji je to sve skupa navukao ko neko radnicko treger odijelo i to nisam nikada zaboravio samo zato sto mi je bilo jako bolesno za vidjet. kasnije se češo po jajima cijelim putem do grada. ja uvijek popravljam boxerice, navlacim ih ispod hlaca, povlacim, potežem, a unatoc tome zna se dogoditi da nazuljaju prostore izmedu polutki straga. kako god okrenes dupe je uvijek straga. mislim da je u redu da svatko potegne svoje boxe prije nego navuce hlace i dogodi mu se nezgoda zbog koje ce najvise ispastati njegova djeca, al opet, mišljenje je kao dupe, svako ima svoje...

isto je tako vrlo i neizmjerno vazna cinjenica da svaki muskarac u vremenu dok je jos djecacic nauci pravilno pospremati kitu u `lace. to se nauci s vremenom, kao i ovo s boxama. ovisno o kitokonstruituciji, a poucen iskustvom nažuljavanja, nauci se pospremati kitu lijevo ili desno. prednosti niti mana nema ni jedna strana kitopospremanja, kazem, ovisno o tome kako kome pase i na ciju stranu ciji zabacuje.


nastavak slijedi...nakon sutrasnjeg sranja, ili kad me prosvijetli tamo gdje i moja mama ide pjesice.





Post je objavljen 20.04.2006. u 15:05 sati.