Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/summer1983

Marketing

hvala vam na brizi...

Dragi moji, puno vam hvala na brizi, mama je došla kući i iako se još loše osjeća, dobila je neku terapiju, još obavlja neke pretrage ali nadam se da ide prema boljem.
Ma jake smo mi, sve se da izdržati. Bog ti uvijek natovari onoliko tereta koliko zna da možeš ponijeti....
I ja to znam. Svaki dan je novo iskustvo, život.
Nažalost, mojoj dobroj prijateljici je mama umrla prije nekoliko dana i ne mogu vam opisati tugu u njezinim očima kad ti umre netko tako blizak, tako važan. Cijenim i volim svoju mamu još i više.
Kad sam saznala, došla sam kući, zagrlila mamu i tiho jecala. Imam je i sretna sam. Ne uzimam više život zdravo za gotovo, ne zaboravite onima koje volite reći da ih volite, one do kojih vam je stalo, trudite se.
Koliko god mislili da nam je život dug, zapravo je prekratak...dug je jedino ako ga znamo cijeniti.
Žao mi je što se nisam dugo javljala ali znajte da puno mislim na vas, i jedva čekam doći ovdje i istresti sve iz sebe..ovdje nalazim utjehu, nekoga tko shvaća, netko dalek a opet nekako srcu i umu blizak.
Joj, možda sam malo pretjerala u filozofiji, ali samo želim reći da sam sretna što sam živa i zahvalna na svakom novom danu, i nadam se da to neću zaboraviti i da ću se uvijek veseliti malim stvarima.
Raditi, stvarati ali ne zaboraviti uz to živjeti.
Šaljem vam svima veliku pusu....i neka vam svaki dan bude novi početak, pun uzbuđenja, novih saznanja i sreće...ha ha, znam da nije Nova Godina, i ne pišem vam čestitku,ali ja sam uvijek malo drukčija, svi će to raditi u 12 mjesecu, a ja vam sad kažem....
NE SANJAJTE SVOJ ŽIVOT,
ŽIVITE SVOJ SAN!!!!!!!!


Post je objavljen 19.04.2006. u 20:36 sati.