Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

KULIN BAN ISTINE RADI

Pitanje da li se treba Vlada uključiti u rješenje Zahtjeva TDZ-a je neozbiljno. Vlada je dužna provoditi Zakone, odluke, zaključke itd. Hrvatskog sabor Članak. 80 u svezi s Člankom 114. Ustava RH.

Hrvatski sabor je Zaključcima posebno zadužio Vladu i navedene institucije za provođenje Zaključaka čija je svrha poništenje nezakonito utvrđene pretvorbe i privatizacije.

Napuštanje emisije Otvoreno je moj protest u ime svih nezakonito razvlaštenih i opljačkanih građana u pretvorbi i privatizaci.

Javna televizija, koju plaćaju građani ove države i koju dotira država Hrvatska, mora biti profesionalna, nepristrana, objektivna, edukativna, lišena navijanja. Građani takvoj javnoj televiziju daju povjerenje.
Prikazivanje iskonstruiranih priloga koji dovode u zabludu gledatelje glede merituma teme, što je bila očita namjera Voditeljice, izbjegavanja načela, audiatur et altera pars, da se čuje i druga strana kao i pravno relevantne činjenice za nominiranu temu. Emisija O T V O R E N O, Javne televizije je bila u funkciji prikrivanja i zaštite nezakonitosti u pretvorbi i privatizaciji.

Voditeljica, novinarka Javne televizije je pokazala sav repertoar smicalica, zajedno sa predstavnikom HUP-a i TDR-a, kako da se utvrđene nezakonitosti od strane Državne revizije, Hrvatskoga sabora i ostalih institucija zataškaju i kako bi se proces poništenja što više odužio.
U čijem interesu radi Javna televizija ? kanuny.blog.hr


Post je objavljen 18.04.2006. u 10:30 sati.