Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jebenidrotovi

Marketing

A zašto sad to?..

E da.. kao nastavak. Pa evo ga. Mozda sam vec reko da je jedan od frendova poludio zbog onog incidenta i otiso u prvu policijsku(to je bilo jos onu nedjelju) i tamo prijavio murjaka da je pijan na sta su oni njemu poceli srat kao da je on pijan i da nema dokumente i tako to.. i derali se na njega(ONI na NJEGA).
I sad. Prica mi frend... Ide s curom po nekom dijelu grada(nema veze di) i hoda... normalno secu. I vide murjacki auto i kazu nesto kao "jooj murja" onako bezveze (nisu ih mogli cut jer su vozili oko 80km/h(tako oni kazu) i prozori su im bili zatvoreni) i murjaci stanu i pocnu im srat. Iz cista mira. Ispostavilo se da su to ona dva murjaka koja su se u nedjelju derala na njih. On pobjegne(trceci brzinom malo brzom od hodanja), a curu mu strpaju u auto,ispitaju je,uzmu ime od njenog decka,mog frenda, i ostave ju u nekoj ulici bogzna di. Njega su uhvatili(nemam pojma kako) i ono... bacili ga na auto,ruke iza ledja i nesto mu srali kao sta on njima pokazuje srednji prst ovo ono.. i da ce mu doc prijava u ponedjeljak zbog neceg nemam pojma sta je reko.. ni on sam nezna.. Strpali ga u auto ko da je ubio nekog i odveli par blokova dalje i pustili ga iz auta.
Uglavnom. Murja je stala(bez razloga), legitimirala ih(dobro ae), i rekla njemu da ce dobit prijavu(zbog pokazivanja srednjeg prsta koji nije podigo,cura je svjedok). I sad da je to normalno..



Post je objavljen 17.04.2006. u 22:21 sati.