Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Asocijacija na Žak-a (ne biste vjerovali koliko ljudi googla vic-eve o Žak-u).

Rekla sam da neću pisati, a odjedanput se javljam kao bičem gonjena ili kao da nemam pametnijeg posla. Bitno je biti prisutan.

Gledala sam jučer jednu scenu iz Boomeranga. Ona dvojica, kuruzni i neki crni (kamerman?), provale neku foru i odaju si priznanje tako da se "pale" po ramenu uz glasanje "ksss ksss". Vrištala sam od smijeha. Inače mi je ta fora, a znam da sam ju već vidjela u istoj seriji, užasno blesava. Ne kužim tko pri zdravoj pameti može gledati taj izrod od hrvatske (i slovenske?) produkcije. Bolje da su dali pare u dobrotvorne svrhe. (i ja bih ih bolje utrošila) Ok, moja mama gleda Boomerang, ali nije ni za očekivati od žene na pragu 50-ih, koja je, ako ništa drugo, podigla na noge divno žensko čeljade iliti mene ( s time da sam joj ja jedan od manjih problema u životu), da su joj sve na broju.

Desila se predobra stvar koja će voditi još 3put boljoj stvari. Pitam se pitam što je dovoljno loše da ju nadjebe.

Za one koji ne čitaju Jutarnji: "Uskrsni zec je sadistički zločinac bez skrupula koji vreba ljude koji vole slatko. Pronađite tog zeca, stavite mu lisice na šape i maknite ga iz dućana u vrijeme Uskrsa" - by neki Njemac koji bi mogao gledati Boomerang.

Ne brinite! Ja nisam bila pri zdravoj pameti kad sam se smijala na ksss ksss. I pazite se tog okrutnog zeca!

Btw. Zec želi sretan Uskrs.


Post je objavljen 14.04.2006. u 08:55 sati.