Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Far from home (nemam ideju, a to trenutno svira)

U dva navrata sam jutros beuzpješno pokušavala napisati nešto. Nemam inspiracije ni informacije za nove kreacije. He, he. Ne budem rimovala. To mogu jedino u glupavo-otupjelo-radosno-dobrom raspoloženju. To je optimizam.

Šumilo je tamo neki dan iz tamo neke pozadine da sam cinično optimistična, ali optimistična. Desile su mi se neke dobre stvari. Zakačila sam se na neku nepoznatu stvar nepoznatog izvođača i slučajno ju jučer skinem s neta. Ajme, veselja. Dobila sam od nekog tipa 2 čokolade i neku posebnu kutiju cigareta koje pušim. Možda zbog kiše, možda zbog umora, možda zbog života, a možda zbog hormona nisam mogla da ne primjetim kak je special edition kutija loša - mane fis. Čokoladu ne jedem još par dana. Koji će mi? Da ju proučavam? Proslijedila sam ju. Našla sam stvar, ali ne i verziju za koju sam zapela. Prestala sam i novine čitati. Više me ne okupira prebrojavanje mrtvih po crnoj kronici. Nije baš da vodim statistiku, ali pratim.

Čini mi se da to progovara optimist sa iskustvom (OsI). Ne, po meni to nije pesimist. OsI je neka pozitivna nula na relaciji optimizam pesimizam. (cinizam je sveprisutan)

Počela su prva spominjanja mora. To mi uvijek ide na neki k. Zadnjih par godina idem na isto mjesto. Dok drugi troše pare po obali, ja ih zgrćem, pa se raspojasam na jesen. Ove godine me sve to duplo umara. Imat ću godišnji, ali s ovim poslom ne budem imala para za Jadran (bogme ni za jesen). Mogu eventualno razmisliti o otkazu. To mi bar nije strano. Nikad nisam dobila otkaz, ali sam ih se zato nadavala. Radim to s posebnim guštom. Najvažnije je da mi se uopće ne da ići na dogovoreno mjesto. Trenutno bih rađe na pusti otok.

Uglavnom, pošto sam ja zaboravila što je pjesnik htio reći, nastavak slijedi / ne slijedi. Ovisi da li ću se sjetiti (napisati). Brijem da ne budem pisala tak skoro, pa želim Sretan Uskrs onima koji ga slave. Pardon, novi ultratrendlyurbanošik izraz je "podržavati". Sretan vam ako ga podržavate (ja se volim najesti i još se ne radi u ponedjeljak = sretno prase). Znači, nosite li krzno, podržavate ga. Ja sam ekološki svijesna. Ne garantiram da ću i ostati ukoliko se jedan dan obogatim.

Podržavam i pušenje na javnim mjestima.
Debelo i dobro plaćen rad nedjeljom - ima komu to znači dosta.
Legalizaciju prostitucije - kaj, to je ovak i onak najstariji zanat na svijetu, a vjerojatno smo svi kad tad bili kurve u duši.
Uvođenje kontenjera za plastičnu ambalažu ispred svake kuće. Koliko boca ubaciš, manji račun za smeće. To me raspizdilo: proizvođači su digli nabavnu cijenu i još trgovci prodajnu. Wtf?! To treba izregulirati.
Civilna vojska - kakva je to pizdarija? Sve bih vas muške poslala na bar 9 mjeseci u vojsku. Da malo očvrsnete. Za žene u međuvremenu uvesti obavezan tečaj kuhanja. (ne mislite valjda da sam ozbiljna u pogledu kuhanja?)
Naravno, svesrdno podržavam dekriminalizaciju (znamo svi na kaj mislim).
Podržavam i H&M. Volim ja i fine stvari, ali šoping u H&m-u je poseban doživljaj i uvijek se dobije nešto gratis.
Zanijelo me. O podržavanju bi se dalo pisati. Možda neki drugi put. Ako se netko hoće reklamirati, nek se javi. Ja se prostituiram za jeftine pare (ali samo duševno).


Post je objavljen 12.04.2006. u 21:06 sati.