Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Izvještaj iz Čačka

I evo prva folk večer u Čačku je završila...

----------
Nakon nastupa Haris Džinović nam je pričao da u Štutgartu intenzivno radi na novoj ploči, koja će verovatno izaći na jesen. Kada će dobiti treće dete, nije znao da kaže. Nekoliko metara dalje Luis, otac petoro dece, nagovarao je Melinu, Harisovu ženu, da pod hitno rodi još dece kad im već tako dobro ide proširivanje porodice.

Velja Ilić, ministar za kapitalne investicije, predao je „Melka“ pevačici godine Seki Aleksić, koja je promovisala svoju novu tamnoplavu kosu i afro frizuru, a onda je veselo društvo otišlo na večeru u restoran Milenka Kostića Koleta, vlasnika „Auto Čačka“. Popularni Kole, o kojem je njegov kum Šaban Šaulić snimio i istoimenu pesmu, veselio se u društvu Harisa, Šabana i Velje Ilića. Kada je Darko Filipović zapevao „Kole pije vino i rakiju...“ i mikrofon pružio Šauliću, ovaj je odbio da je na uvce zapeva svom kumu. Kasnije se požalio na promuklost. Izgleda da je špricer, kojim je zalivao roštilj, bio previše hladan.

Novinari i snimatelji hrvatskog RTL-a cupkali su u ritmu srpskog kola koje se u jednom trenutku zaigralo između stolova u restoranu, a novinaru „Blica“ potvrdili su da u Hrvatskoj nijedna zabava ne može da prođe bez narodnjaka.
----------

Detalji u Blicu

Post je objavljen 12.04.2006. u 10:04 sati.