Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

I vuk sit i ovce na broju...

Da se prvo pohvalim, položio sam ispit. Konačno sam i to obavio, riješio se velike tlake u životu. To što sam dobio "dovoljan" bi trebalo značit da je bilo prilično kritično. Recimo da sam igrao na sigurno. Nisam se htio zezat. Naime, par kolega prije mene su "kihnuli" zbog najčudnijih razloga. Neki razlozi ni nemaju veze sa ispitom. Prethodno sam načuo i da nije baš bila raspoložena danas. Moj vrli mozgić mi je u jednom trenutku došapnuo:"Ne zahebavaj se Maroons! Ova bi mogla bit zahebana, igraj na sigurno..." To sam i napravio. I riješio problem. I prvi semestar. I vuk sit i ovce na broju.

Inače, na pomolu je još jedna teorija. Naravno, vezana za našu pozitivno ludu blogericu Lisicu. Naime, pojadala se Lisica da ima jednu na prvi pogled zamršenu situaciju. A Maroons ne bi bio Maroons da iz prve ruke nije servirao teoriju koja je provediva, naravno uz visoku dozu hrabrosti.

Hm, hrabrost i žene...U ovim prokletim vremenima za žene, kad bi mužjaci radije pojeli vlastiti ponos nego se u trijeznom stanju približili dobrim kokama, hrabrost je sve što im preostaje( ženama, ne mužjacima). Naravno, svaki pokušaj je izlet u nepoznato. Što kao posljedicu može donijet spoznaju da je lik koji im je napet ustvari totalni kreten. Ok, da ne generaliziram, dodat ću "u većini slučajeva". Zašto? Pa valjda zato što se "fini momci" obično mogu nać na seminarima duhovne obnove( u tom slučaju ništa od seksa prije braka), tečaju stranih jezika ili informatike(obično s teglama na nosu), ili najčešće - pored sebe svakodnevno. Tu najprije mislim na sve prijatelje koje žena ima, koji su joj baš drama, ali hebiga, prijatelji su i nema tu ništa. Ona će očajno dalje pljuvat po muškom rodu i tješit se stvaranjem nekakvih "emancipiranih ženskih klanova", a on će mislit kako je on zanima samo radi kolekcije Shade Adu koju ima doma, a koja mu je bajdvej relikt iz prijašnje veze sa jednom Jehovinom Svjedokinjom. I tako se krug zatvara.

Baš mi je bilo drago pročitat da će bit repriza, ili bolje rečeno nastavak Chiquitinog partyja. Fakat je bio pravi "No sikiriki" party. Ako izostavimo pojedinačne emocionalne incidente od prošli put, koji se više ne smiju dogodit. Smiješno mi je bilo čut da je CD sa muzičkim numerama koji sam darovao Chiquiti netragom nestao. Dajte ljudi, jeste sirotinja. Mogli ste mi reć, pa ima Maroons tog na pretek. Od Danziga i Manu Chaa do Nervoznog Poštara i Shakire. Slijedeći put ćemo obavit pretres na odlasku. Znam da već ima interesanata za posao pretresača. Pogotovo među muškom populacijom. Hebiga, kad smo mi mužjaci "eternally horny".

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 10.04.2006. u 13:32 sati.