Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Sloga - Lokomotiva 3 : 1

Sloga - Lokomotiva


HNK "Sloga" . FK "Lokomotiva" 3 : 1 (1 :0)


Uskoplje, 09 .04. 2006.
Gradski stadion "Košute"

Gledatelja : 150
Suci : Mladen Pavić, Josip Lozančić, Stjepan Konta (Livno)

Delegat : Enes Šćuk

Strijelci :
1 : 0 V. Grubeša (34. min.)
2 : 0 Joakim Perić (46 min.)
3 : 0 V. Grubeša (74. min.)
3 : 1 E. Mutilović (83 min) (11 metara)

HNK "Sloga" : Marinčić, J. Grubeša, Z. Šekerija, D. Juričić, Fišić ( od 76. min. Josip Perić), I. Matišić, K. Matišić, Posavac, V. Grubeša, Glavaš, J. Perić.

FK "Lokomotiva" : Hadžiomerović, Hajdarević, Učmić ( od 69. min. Rahimić), Šigetalo, Marić, Hidović, Bilkić, Glavović ( od 65. min. Jerlagić), Memić, Mutilović, Bulić,

Crveni karton : Lokomotiva - Marić ( 6. min.)
Sloga – Ivan Matišić ( 39. min.)
Žuti kartoni : Lokomotiva – Bulić ( 39. min.), Hidović (53. min)
Sloga – V. Grubeša ( 50. min.), Posavac ( 70. min.)

Vrijeme i teren idealni za igru.

Iako su postojali svi uvjeti za odigravanje jedne dobre utakmice gledatelji u Uskoplju su vidjeli jednu utakmicu punu nervoze, pogotovo kod domaćih nogometaša. Mada je sudac Pavić podijelio dva crvena i četiri žuta kartona nikako se ne može reći da je utakmica bila gruba. Svi kartoni su baš bili plod neobjašnjive nervoze.
Sloga je od samog početka imala blagu inicijativu ali s puno pogrešnih dodavanja i bez konkretnih akcija. U prvih pola sata utakmice bilježimo samo dobar šut Kristijana Matišića koji je s nekih desetak metara pogodio desnu vratnicu golmana Hadžiomerovića. Iako je Sloga u tom periodu imala nogometaša više nikako nisu uspijevali odigrati neku akciju da ozbiljno ugroze gol Lokomotive. Iz jedine jedine dobro organizirane akcije u kojoj su sudjelovali Fišić, Glavaš i strijelac Grubeša sloga je došla do vodstva. Isključenje Ivana Matišića u 39. minuti vratilo je stvari na početak. Nakon stanke Sloga je napokon počela igrati. Srećom po domaćina već u 46. minutu napokon je dočekan i pogodak Joakima Perića. Od tada domaći nogometaši igraju, rasterećeni brige oko krajnjeg ishoda, daleko bolje. Iz solo akcije V. Grubeša u 74. minutu ovjerava pobjedu Sloge. Gosti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca ( Josip perić igrao rukom) smanjuju rezultat u 83. minutu.
Pored sigurne pobjede i položaja na sredini tablice zabrinjava velika nervoza Sloginih nogometaša, što svakako brine trenera Jozića. Nadamo se da će se i to promijeniti a trener Jozić sada ima 15 dana da još bolje pripremi momčad jer je Sloga u slijdećem kolu slobodna, a u nastavku će igrati u ritmu nedjelja – srijeda niz vrlo jakih utakmica.

Sloga – Lokomotiva


Post je objavljen 09.04.2006. u 20:00 sati.