Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/egocentric

Marketing

AJOOOOJ, KOLKO JA KASNIM!!!

MENI JA JAKO ŽAO KAJ NISAM DUGO DUGO PISALA.

Upisala sam se na ples, to mi od dva dana u tjednu oduzima 3, znaći sveukupno 6 sati tjedno. Ovaj tjedan smo u školi pisali 3 testa, pitaju nas na sve strane i di onda da još nađem malo vremena za ovaj moj mali jadni blog!

No evo kaj me muči:

Zašto se vi dečki za svaki k...c (da nebudem prosta) idete tuč. Evo baš jučer bila neka šora koja je iskrsnula zbog nekog sranja koje je otišlo predaleko. I kaj je sad bilo, sad su se i skinsi upetljali, pol dubrave, i šta da vam više pričam, zar nije dovoljno rečeno.

Ali sve u svemu vi ste dečki stvarno čudni, ne kužim vas ali ama baš u nijednom pogledu! Čak i frendove koje imam rijetko kužim u tim stvarima! Kad počnu pričat: JOJ KAK SAM GA TRESNUL S LIJEVA, PA s DESNA, PA MALO SA OBJE ŠAKE, PA SAM GA ONDA MALO, KUŠ ONO SCIPELARIL... Pa mene to uopće ne privlači. Dobro privlači me kad se dečko zalaže za mene i kad bi me branio, ali ovako, iz čiste nesuglasice, meni je to bolesno!!!!!!!!!


Baš pitam malog bratića, drugi razred: KOJU IGRICU NA KOMPU NAJVIŠE VOLIŠ? A on ni pet ni šest već udri mujo na veselje: JA VOLIM SAMO RAT! Pa kaj da još kažem osim : KAMO OVAJ SVIJET VODI...

Image Hosted by ImageShack.us

...NA GROBLJE!!!!!

Post je objavljen 08.04.2006. u 08:52 sati.