Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Vesti iz komšiluka

Dok se u nas raspravlja jel' Seveina štikla dobra za evropu ili nije, naši istočni susedi uživaju u vrlo živahnom spotu nove estraden zvezde, Jelene Mrkić

---------
Cenzurisani spot "Doveče" Jelene Mrkić se uveliko vrti na kablovskim televizijama. Nova zvjezdica vjerovatno kompletne ex YU estrade svakako pali na sam vrh, ako ne zbog glasa onda vjerovatno zbog scena iz pomenutog spota koji usput ekipi Banja Luka Online portala svakodnevno daje snagu za nove bitke i radne pobjede.

Da bi stvar bila još interesantnija Jelena je sestra Nataše Bekvalac.
Kaže da joj Nataša ne može biti konkurencija, ali i priznaje da najbolji glas u porodici ima njena najstarija sestra Dragana Mrkić, koja trenutno ima salon lepote u Novom Sadu. Jelena je ranije radila kao model, bila je top manekenka u Milanu, i brzo odustala zbog toga što joj je to bilo previše naporno. Trenutno je student DIF-a, ali, na veliku žalost klinaca (i našu žalost), ne namerava da radi kao profesorka fizičkog vaspitanja.

Da se vratimo spotu. Početak obećava, posebno zato što uveliko postajem fan motora i plavušastih lezbejki.

Šlag na tijelu, lizanje bradavica, francuski poljupci, guze i pluća na sve strane, pa opet na motoru "ijeijeijeeeeee". U priči se pojavljuje i nekoliko skoro heteroseksualnih scena da bi kraj spota kulminirao u seksualnom zagrljaju tri djevojke.
----------

Detalji sa slikicama na Banja Luka on-line

Post je objavljen 06.04.2006. u 21:11 sati.