Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suprugoljubac

Marketing

Izobrazba!

U svakodnevnim poslovnim i privatnim kontaktima upoznajem veliki broj osoba raznih profesija i raznih društvenih i inih položaja, ali nikako da upoznam glavnu i odgovornu osobu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a koja bi mi, možda, pomogla da realiziram neke svoje, više nego sjajne, ideje. Međutim, s obzirom da moje revolucionarne zamisli vjerojatno ne bi naišle na razumijevanje muškarca, dobro bi bilo da je na čelu tog gradskog ureda ženska osoba jer u protivnom, bojim se, ništa od realizacije projekta.
Naime, evo baš mi je palo na pamet kako bi bilo dobro otvoriti neke kreativne radionice, a možda i tečajeve ili škole, u kojima bi se kućanskim poslovima svih vrsta podučavali okorjeli mačo mužjaci tj. oni koji nikako ne žele zasukati rukave i pomagati svojim suprugama. Naravno da do realizacije tog projekta neće moći doći ukoliko ne bude financiran iz gradskog proračuna jer, složit ćete se, sve to poprilično košta, a novaca nikad dosta.
Do budućih polaznika tih škola, tečajeva iliti radionica dolazilo bi se telefonskim prijavama očajnih kućanica, a za to bi, po mojim zamislima, trebalo osigurati besplatni telefon koji bi bio dostupan 24 sata. Nakon zaprimljene prijave u kućanstvo bi se odmah slao jedan peder koji bi idućih dana pomagao očajnoj kućanici u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, a pritom bi obavezno morao biti maksimalno izazovno odjeven. Zašto? Pa zato da prisili mačo supruga iz tog kućanstva da što prije ode na tečaj iliti izobrazbu ili u protivnom, ako može, neka gleda kako mu ovaj u vrućim tajicama svaki dan skakuće po kući. Imam ja i rezervnu varijantu ukoliko ova ne bi prošla. Naime, takvog okorjelog supruga bi se ostavilo u neobranom grožđu na mjesec ili više dana (po potrebi). Supruga, ali samo ona, dobila bi besplatno putovanje (kružno krstarenje, skijanje, ljetovanje i dr.), a sav teret kućanstva i brige oko djece svalio bi se na muževa leđa pa da onda, bloga mu, vidimo čija mačka crnu vunu prede.
Eh da, sama predavanja zamislio sam da budu kratka s obzirom da je za očekivati da će biti ludnica od broja prijava. Naravno da razmišljam i kako edukaciju prilagoditi muškarcima tj. da tijekom nastavnog procesa ne izgube na svojoj muškosti. Tako bi se podučavali, primjerice, kako kod pranja prozora pravilno držati ruke (gore, visoko, zatim ravnomjernim pokretima krpom lijevo-desno...) jer bi na taj način istovremeno ojačali rameni obruč. A kod glačanja rublja, primjerice, peglu bi se dodatno otežalo sa utezima kako bi takovi mačo mužjaci jednim udarcem mogli ubiti dvije muhe tj. tijekom peglanja istovremeno ojačati bicepse i tricepse na zadovoljstvo svojih supruga.
Eto, samo toliko, ne smijem više ići u detalje, ipak netko i čita ovaj blog pa bi mi mogao ukrasti ideju, a još ništa nisam patentirao.
Puno pozdrava svima od suprugoljubca!wink


Post je objavljen 06.04.2006. u 20:40 sati.