Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Vampirica

Nervozna sam i uznemirena. Vrlo rijetko se tako osjećam i onda se još dodatno uznemirim jer sam uznemirena. Dok sam uznemirena radi uznemirenosti, razmišljam o 1001 stvari istovremena i glava mi puca.

Ne znam zašto se tako osjećam? Da li zbog posla? Ili zbog ljubavi? To su jedina dva dijela života koja me mogu uznemiriti. Sve ostalo je *ičkin dim.

Posao – može biti. Brijem po svome i obzirom da sada imam protivnike, moji koraci se promatraju s deseterostruko većom pažnjom od onih nesposobnih. Jel', priznajmo otvoreno, jedva čekaju da pogriješim i da mi to natrljaju na nos kad god im se pruži prilika za to. Perfekcionista kakav jesam pretvaram se u još veće čudovište i počinjem biti grozno točna i pedantna toliko da sam danas zaradila i pridjev „grozna si“. Bio je u šali, ali u svakoj šali pola je istine. Ja znam tu istinu. Grozna sam u grupi onih koji su polovični, rade kad žele, a ne da stignu rokove i naprave posao kako treba. Volim takav pridjev. Ma biti ću grozna koliko želim, ali moji uspjesi neće izostati.

Brine me to što si ne smijem dopustiti greške zbog drugih. Sada, čak i da sam nešto htjela napraviti forme radi, moram napraviti i bolje, jer neće se nitko veseliti nad mojim greškama. Ako griješim, griješim pametno. Da se ne vidi. Moram sama sebi neki puta priznati da znam dobro muljati kada muljati treba. Ali time se služim samo u posve krajnim situacijama. Ne volim to. To je slika i prilika pokvarenog poslovnog svijeta, a meni je moj ugled čist i profesionalan i zadržat ću ga takvim.

Jel' me uznemirava On? To ne moram niti pitati. Naravno da da. Ali danas sam mu uspjela kliznuti kroz ruke. Kako, ne znam, ali nisam pristala na poziv. I danas bih mu mogla svašta izdjeliti i ne osjećati ništa jer sam otupjela od svega.

Kako ono kažu? Danas grizem. Ma neeeeee.... ja sam danas u fazi ravnoduštnosti, a to je najgori osjećaj jer – nema osjećaja.

O kad bi znali svi ti ljudi koji žele vidjeti moju propast da se još više hranim njihovim lošim željama. Kad bi samo znali da svaki njihov pogled zavisti i želja da pogriješim meni samo još više snage daje. Kad bi samo znali da me svojim draženjem još više motiviraju... Neka traje, neka traje... svi njihovi negativni osjećaji, moji su pozitivni osjećaji. Osjećam se kao vampirica. Oni koji žele piti moju krv na slamčicu, dobit će gadan ugriz za vrat.

A Ti, ako večeras imaš slobodno veče, nađi drugu budalu da ti društvo radi! Sa mnom ćeš provesti vrijeme kada ja to budem htjela!!



Post je objavljen 06.04.2006. u 19:01 sati.