Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boysdontcry

Marketing

total eclipse of the heart

Pandora. Zensko koje je unesrecilo ljudski rod. No ne kao i sve ostale zene. Ne, she vas the bitch. Bas kao i debela berta. No ona je bila top. A pricu o Pandori pretpostavljam da znate. Po predaji bas je Pandora zasluzna za to sta Vjeko (a ne Vijeko) stalno ima herpes. Al ajde pustila je nadu ljudima, nek se nadaju. Ali sta druge zene rade? Ubijaju tu nadu. Freakin evil they are. I da i ja sam izgubio nadu. Uvijek sam se smijao drugima ljudima, koji su bili zaljubljeni, povrijedeni radi te neke ljubavi. Apstraktnog pojma. Kojeg sam osjetio. I jos ga osjecam. Ali cini se da osjecaj vise nije obostran. I sta sad? Nadam se, no i nade je nestalo. I sta sad? Milion dollar question. To je i Max Payne rekao jedanput. I on je volio. I njega su zle zene ostavile, muskarcinu poput njega (prva, njegova zena je skupa sa njegovom obitelji bila izmasakrirana u njegovoj obiteljskom domu od strane pomahnitale sotonisticke bande, a druga, Mona Sax, zena koju ube, pa ozivi, pa zavede Maxa samo zato da mu poslije moze umrijet na rukama). Nevjerojatno ali istinito. I dali je on izgubio nadu? O da svakako. Stalno pije painkillere. Sta je sljedece? Duke Nukem napravio suicid zbog jedne od onih striptizeti? Vise me ni nebi cudilo.
Jedanputa je netko rekao da je bolje voljeti i izgubiti nego nikada ni ne voljeti ili nes na tu semu. Neodlucan sam sto se tice te izjave. No vise se ne slazem se sa time. Bar za sada. Osjecaj je pre bolan a nebi ga ni bilo da nije bilo ljubavi. i kako je onda bol bolja? Neznam. no nije mi zao. ni sekunde. i da se mogu vratiti u proslost nebi nista promjenio. ni sekunde.
Bio sam tako bezbrizno dijete. Bio sam sretan.
Ali cini mi se da cu i biti sretan. One way or another....
Traziti cu i dalje oko smede, zeleno ili smedezeleno . Konacni sunburst.
Tamo je negdje.

I da sljedeci puta cu koristiti metodu "preventivnog samara": kod upoznavanja sa curom musko osamari curu tek toliko da se zna tko je musko. To je jedan policajac izjavio (dok nije bio na duznosti). Iz dubrave. Strasno. Osjecam se sigurno uz takve ORGANE reda i mira. Bas su bubrezi. A sve vise i zena nosi plavu odoru...
Bog nam pomogo


Post je objavljen 21.02.2006. u 00:04 sati.