Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivona17

Marketing

S@vRš3n@ sUb0t@...

Image Hosted by ImageShack.us


ae...pozz.....jučer je bilo l00dil000.......onak prvo smo išli pit....svi su bili.....i onaj nesretnik....nešto smo i pričali........e,da upoznala sam onog lika.......ma lik je ovak super sve, al neznam.......znam da je to otrcano, al treba mi vremena......ono svi smo se dosta nazujili i bilo je loodo.......cjele noči ples........danas moram kao ono učit....sutra 2 testa........jojjjj....muka mi je.........još mi se u glavi vrti......u biti to je sve....neznam što da vam pišem....osim ono....drž te se.........nedajte se prorcima...hehehhe....kiss



Image Hosted by ImageShack.us


i evo vam horoskop......





OVAN (22. ožujka do 20. travnja)


Ljubav Zanosne igrice Venere i Marsa poticat će vas na flert i zabavu. U ljubavnim pothvatima pratit će vas sreća. Samci bi mogli osvojiti osobu koja im se trenutno sviđa, a zauzeti uživati u partnerovoj naklonosti.
Posao Moguće su teškoće u primanju i obradi informacija, a umor i pomanjkanje koncentracije ponekad će vas onemogućavati u kvalitetnom obavljanju svakodnevnih zadataka. U utorak ne nasjedajte na lažna obećanja.
Kušnja tjedna Kad vas u subotu obuzme melankolija ili se, možda, previše zabrinete za zdravlje bliske osobe, vjerujte u pozitivan ishod problema, jer on će se i dogoditi.
Prilika tjedna Vijest koju ćete u ponedjeljak primiti od udaljene osobe, bit će korisna za ispunjenje vaših profesionalnih zamisli. Pojedincima će se ukazati prilika za daleko putovanje.


--------------------------------------------------------------------------------

BIK (21. travnja do 21. svibnja)


Ljubav Bit ćete osvajački raspoloženi i više no ikad spremni prekoračiti neke granice. Otimat ćete se osjećajnim sponama. Voljena osoba aktivno će sudjelovati u vašim profesionalnim i financijskim planovima.
Posao Odlično su vam aspektirani poslovi za koje vam je potrebna snalažljivost i komunikativnost. Mnogi će zahvaljujući svojem šarmu ili ljepoti dobiti dobro plaćenu ponudu. U utorak pazite koliko trošite.
Kušnja tjedna Venera u Vodenjaku iskušavat će vaše osjećajno strpljenje, dosljednost i, ako ste u braku, snagu da odolite šarmantnom pozivu na druženje.
Prilika tjedna Razgovor ili promjena koja bi vas u četvrtak mogla iznenaditi na radnom mjestu, bit će za vas izvor ugode, a osoba koja će u tome sudjelovati, izmamit će vam osmijeh na lice.


--------------------------------------------------------------------------------

.

BLIZANCI (21. svibnja do 21. lipnja)




Ljubav Mnogi će se ovih dana naći u strastvenom ljubavnom zanosu. No, računajte na prepreke koje neće biti odmah uočljive, osobito sredinom tjedna, kada bi vaš partner mogao poželjeti malo više slobode i mira.
Posao Imat ćete dovoljno energije za velike planove, ali teško ćete se koncentrirati. Stalno će vam na pamet padati nove ideje, nova mjesta na koja morate 'skočiti', a pritisak obveza postajat će sve stresniji i nepodnošljiviji.
Kušnja tjedna Vaše najjače oružje moglo bi se okrenuti protiv vas. Bit ćete brbljavi, ali u vrijeme i na mjestu kada bi bilo poželjnije da šutite. U utorak se čuvajte ozljeda i udaraca.
Prilika tjedna Vaše srce brže će zakucati u četvrtak, i to na jednom poslovnom sastanku koji će se odvijati u iznimno ugodnom okružju. Privući ćete pažnju svog sugovornika.


--------------------------------------------------------------------------------

RAK (22. lipnja do 22. srpnja)


Ljubav Bit ćete prilično emotivni i ranjivi pa bi vas i najmanja grubost mogla uzrujati više nego obično. U vašem srcu tinjat će skriveni osjećaji prema jednoj osobi, ali nećete skupiti hrabrosti za akciju.
Posao Ukazat će vam se prilika za profesionalno usavršavanje ili putovanje. Razmotrite jednu ponudu koju će vam poslati osoba iz drugog grada. U ponedjeljak će vas razveseliti vijest o novčanom dobitku.
Kušnja tjedna Nećete imati dovoljno povjerenja u svog partnera. Stalna napetost, nervoza, sumnjičenja i optužbe narušit će vašu ljubavnu idilu u četvrtak.
Prilika tjedna Planeti će u subotu djelovati poticajno na vas i na vaše planove. Budite što komunikativniji, dogovorite neke poslovne sastanke bez obzira na to što je vikend.


--------------------------------------------------------------------------------

LAV (23. srpnja do 22. kolovoza)


Ljubav Pred vama su stari, već doživljeni nesporazumi s partnerom, a takva situacija mogla bi vas 'baciti' u utješni zagrljaj osobe koja je zaljubljena u vas. Riskirat ćete, ali s mnogo proživljenog straha.
Posao Iako ćete naporno raditi, vaši poslovni planovi neće se lagano ostvarivati. Pokušajte se hladnokrvnije suočavati s zaprekama u komunikaciji sa suradnicima i šefovima. Provjerite isplativost jedne investicije.
Kušnja tjedna Zabrinjavat će vas financijska situacija. Imat ćete planove za koje će vam trebati veća svota. Razmišljate li o pozajmici, budite unaprijed svjesni mogućih posljedica.
Prilika tjedna Ako smatrate da se upuštate u nešto isuviše neizvjesno i nepoznato, obratite se za savjet stručnoj osobi u koju možete imati potpuno povjerenje.



--------------------------------------------------------------------------------

DJEVICA (23. kolovoza do 22. rujna)


Ljubav Osjećajni život bit će dinamičan, ali ne i idiličan. Mnogo vaših pitanja upućenih voljenoj osobi moglo bi ovih dana ostati bez odgovora ili ćete, pak, potaknuti drugu stranu na suprotstavljanje vašim prohtjevima.
Posao Situacija će nerijetko izmicati vašoj kontroli. Težnja za savršenstvom mogla bi vas kočiti u poslovima za koje nemate dovoljno vremena. Uočit ćete nepravilnosti u radu pretpostavljenih osoba.
Kušnja tjedna Činit će vam se da se sve urotilo protiv vas. Ne oslanjajte se na tuđu pomoć. U utorak će vas uznemiriti izjava bliske osobe. Posumnjat ćete u njezinu iskrenost.
Prilika tjedna Uspjeh neće izostati, samo ćete morati uložiti mnogo više truda nego što ste očekivali. Budite uporni i ne obazirite se na 'zatvorena vrata'!


--------------------------------------------------------------------------------

VAGA (23. rujna do 22. listopada)


Ljubav Budite u svom filmu koliko god to drugima bilo čudno. Prepustite se užicima ljubavi, nemojte razmišljati i vagati više no što je potrebno. Netko će vas zavoditi SMS porukama ili telefonskim razgovorima.
Posao Pripremite se na prolaznu zbrku u vašem uredu, primjerice, pomicanje rokova, zametnute dokumente ili prilično nemaran odnos svadljivih suradnika prema zahtjevnim obvezama.
kušnja tjednA: Između vas i partnera naći će se poslovna barijera. Shvatit ćete da morate prvo odraditi svoje obveze, a tek potom uživati u ljubavnoj čaroliji.
Prilika tjedna Ljubavna prilika koja će vas zateći nespremne u četvrtak, bit će najava naglih promjena i zaokreta u ponašanju voljene osobe.


--------------------------------------------------------------------------------

ŠKORPION (23. listopada do 21. studenog)


Ljubav Mogla bi vam se dogoditi platonska ljubav, koja je neprekidno na granici tjelesnog, ali je ne prelazi. Ako ste u vezi, partner će vam pokazati snagu svoje hirovitosti, što će vas trgnuti iz 'sna'.
Posao Radit ćete brzo i pomalo nervozno, što vam inače nije svojstveno, i pritom se nećete dobro osjećati. Unatoč tome, rezultati vašeg rada bit će pohvaljeni, što će vas ohrabriti u tome da izdržite sve napore.
Kušnja tjedna Burna osjećajna zbivanja skrivat ćete iza maske uobičajenog ponašanja. Slast 'zabranjenog voća' privući će vas u subotu.
Prilika tjedna Ući ćete u misli jedne osobe koja će vas nakon dugo vremena poželjeti ponovno vidjeti. Primit ćete poziv koji će vas potaknuti da odete na tretman uljepšavanja.



--------------------------------------------------------------------------------

STRIJELAC (22. studenog do 21. prosinca)


Ljubav Vaša veza patit će od monotonije koju će povremeno narušavati verbalni okršaji. Činit će vam se da vas voljena osoba ne razumije i da vas napada bez pravog razloga. Iskreno progovorite o nekim problemima.
Posao Negativni Merkur uzrokovat će gubljenje energije na nevažne sitnice pa postoji opasnost da vam neće ostati dovoljno snage za važne stvari. Nemojte se zaduživati, niti drugima davati novac na posudbu.
Kušnja tjedna Osoba od koje očekujete podršku, pokazat će se kao nepouzdana, a svojim postupcima mogla bi vam prouzročiti i neplanirane izdatke.
Prilika tjedna Sunce i Mjesec u ponedjeljak će vam pomoći u skretanju pozornosti na sebe. Divan dan za razonodu, druženje s prijateljima i osvajanje osobe koja vam se sviđa.


--------------------------------------------------------------------------------

JARAC (22. prosinca do 20. siječnja)


Ljubav Zbog zahtjevnih poslovnih zbivanja zatomit ćete potrebe svog srca i ozbiljno prionuti na posao. Da je voljena osoba na vašoj strani, shvatit ćete u srijedu kada će vas oduševiti svojom velikodušnošću.
Posao Zvijezde dobro aspektiraju zanimanja vezana uz putovanja, strane jezike, umjetnost, marketing i pedagogiju. Ipak, čuvajte se ozljeda na radu i obratite pozornost na usluge koje koristite od jedne osobe.
Kušnja tjedna Pripremite se na zastoje u prometu, nesporazume u komunikaciji, dugačke redove u pošti, banci ili, pak, neugodnost koju će vam prouzročiti ponašanje rođaka.
Prilika tjedna Mogla bi vam se ukazati prilika za obavljanje honorarnog posla koju ćete objeručke prihvatiti. Činit će vas nervoznima spoznaja da će vam to oduzeti mnogo vremena.



--------------------------------------------------------------------------------

VODENJAK (21. siječnja do 19. veljače)


Ljubav Svi osjećaji koji se kuhaju ispod površine izbit će kao gejzir. S lakoćom ćete se odvažiti na presudan korak i kraj mjeseca dočekati ludo zaljubljeni. Nezadovoljne u vezi oduševit će jedna nova prilika.
Posao Neskladan položaj Jupitera znači da biste se mogli sukobiti s autoritetom ili naći u nevolji zbog administrativnih problema. Otvorenih očiju potpisujte dokumente i kupoprodajne ugovore.
Kušnja tjedna Fatalna privlačnost koju ćete osjetiti u blizini jedne osobe, stavit će vas na prave muke. Bit ćete svjesni da bi vam ta veza mogla donijeti mnogo problema.
Prilika tjedna Prisutnost Venere u vašem znaku čini vas privlačnima, a isto tako i osjetljivima na tuđe čari. Stoga ne oklijevajte, učinite korak naprijed.


--------------------------------------------------------------------------------

RIBE (20. veljače do 21. ožujka)


Ljubav Prolazit ćete kroz razdoblje definiranja svog osjećajnog odnosa prema jednoj osobi, ne raspoznajući još radi li se o ozbiljnim emocijama ili samo o prolaznoj strasti. Opsjedat će vas dosadan udvarač.
Posao Merkur u vašem znaku vodi vas u susret novim poslovima. Premda toga nećete biti svjesni, neke osobe pomno će pratiti vaš rad i pripremati za vas prijedlog jednog ozbiljnog projekta. Kušnja tjedna Nemojte dopustiti da vas naglašeni utjecaj Marsa nekontrolirano gurne prema naprijed. Budite oprezni i nemojte se pouzdavati u svoju izdržljivost.
Prilika tjedna Iskoristite kreativni impuls koji će vam podariti planeti. Pruži li vam se u utorak prilika za putovanje, nemojte je odbiti.















Post je objavljen 19.03.2006. u 12:38 sati.