Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lavidaloca

Marketing

.:analiza:..:uma:.



..imam veliku zelju sresti - upoznati jednu osobu, krajnje je vrijeme da i to rjesim, koliko god uzbudjena i nestrpljiva bila, koliko god se "veselila" tom susretu..toliko me i strah..a strah je jedan od osjecaja koje najvise mrzim, ne volim - kao i vecina - i ne podnosim..kad me ono nesto steze u zelucu, kad teze disem, kad drhtim, kad mi pokoja suza potece ne znam ni ja zasto...kad sve to pukasam skrivati i zadrzati u sebi, a tako me iz unutra bode i gusi.
Taj poseban strah, od ne znam ni ja cega..od same sebe, od jednostavne istine, od onoga sta me ceka s druge strane..i od onog sta se od mene ocekuje..dok tipkam srce mi jace lupa, i ne mogu zaustaviti taj tok mislim koj se stalno vrti, preokrece, koj dolazi i bjezi..koj me cini nesigurnom i osjetljivom.

Zadnjih noci se budim usred sna..i pocnem razmisljati - a razmisljam i dok ne zaspem - cini mi se kao da se moj mozak ne gasi i ne odmara,..da ga nesto "zayebava" i da mu neda mira, nesto do cega je meni stalo..valjda?!?

Desi se da kad nesto zelim - ne mislim na materijalno - iste te stvari me strah..ne znam, nebi trebalo tako biti, naprotiv..
Cesto se cudim samoj sebi, svojih osjecaja i ponekih postupaka..nisam sigurna u sebe, ne dovoljno, ne onoliko koliko bi htjela biti, koliko se kad tad od mene ocekuje..koliko sama od sebe ocekujem!!!

"..I feel confused,
..I know the trouble is in me,
..I am afraid,
..I can't make it may own way now,
..sometimes I want to disappear."

- sunmoon??? -


Post je objavljen 18.03.2006. u 20:25 sati.