Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

"Politika me u životu uvijek pratila u stopu..."

Prvo da obavim protokolarni zadatak koji mi je dao uvaženi profesor kojeg sa tolikim veseljem spominjemo u imenu našeg slavnog kluba. Kaže profesor kako će upamtiti za slijedeću godinu riječi kolegice festine lente, tj. jednu rječcu na sj a završava na ..ana. Enivej, festina je zapisana.

Kakav je utjecaj politike na dan prosječnog studenta MiKuDa? To pitanje sam postavio sam sebi jutros. Nakon četrnaestosatnog sna(zaspao u 20.00) mogu zaključit da me ona Angelova politika jučer uništila. Evo vam kratak prikaz mog četvratak.
Odma ujutro u 8 predavanja. Politika, ali ne naš omiljeni profesor, već profesor Angel Milardovski. Do podne sam bio izmasiran "ko u wellness centru". Zatim sam otrčao u menzu(koja mi se sve manje sviđa otkad mi se nasmijala glavna kuharica) s festinom, lakeishom i caricom.
Onda sam trčao u dnevni boravak(čitaj Skipper) ponavljat espanjol sa kolegom sufixom. Budući smo bili u ugodnom društvu kolegica sa espanjola, zaključili smo da je nepotrebno ponavljat. Odlučili smo se oslonit na vlastito znanje i prepisivanje. Espanjol sam kao i obično razvalio. Uz prijetnju napuštanja sata nagovorio sam profu da mi odma ispravi test, i dobih "odličan"(bar neslužbeno).
Onda sam opet pošao u menzu koje se zgražam od nedavno. Pojeo sam jednu i po pizzu u ugodnom društvu kolegica i kolega i pod udarom jake kiše štraftao kući. E, samo što sam malo sjeo da ohanem odma sam se izvalio na krevet. Kao, lego malo da pogledam Milijunaša pa ću kasnije vidjet gdje je ekipa, malo da izađem vanka i tako. Što bi reko Alf:"Rest is a bluuuur!" Probudio se u 10 jutros.
Treba li ovom svemu kakav komentar? Treba, al sam još pospan, pa ne znam što bi reko. Dajte, bacite vi koji...komentar.

Image Hosted by ImageShack.us

Inače, danas mi je "day off" od studentskih obveza. Blaženi petak. I to koji?! Danas je dan Svetog Patrika, zaštitnika Irske. Danas slave svi Irci, svi potomci Iraca u inozemstvu, ali i mnogi drugi koji danas postaju "Irci za jedan dan". U Chicagu se rijeka Chicago boja u zeleno, a najveća slavljenička povorka održava se u New Yorku. Nevjerojatna je ta ljubav svijeta prema Ircima. Meni su zakon njihovi turisti. Uvijek nasmijani, uvijek pjevaju, govore:"Cheers mate!", pjevaju onu sufixovu:"In the Bourbon street...!!!" Ja volim Irce, i Irkinje, i Irsku. Osnovat ću društvo hrvatsko-irskog prijateljstva. Sve za dobru pivu iz uvoza, hehe...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 17.03.2006. u 10:55 sati.