Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinnaa

Marketing

...In memoriam!...

Alan ima problem!!!
Saznao je da će se 4.04. održati memorijalni turnir u čast njihovog trenera…. A on ima ispit u tom tjednu!...Ne može biti na dva mjesta istovremeno!... A neke stvari u životu ti naprosto puno znače!

I ja, kad sam čula za turnir, suze su zaželile krenuti!
I uvijek se sa tugom i ljubavi sjećamo te divne osobe!
I pitamo se zašto uvijek prvi odlaze oni najbolji!

Prošlo je već skoro tri godine!

Godinu dana nakon što im je trener umro… to tako žalosno zvuči…a zaista je tužno kad se to dogodi… Alan i Tea nisu uzeli reket u ruke!
Tek nakon dosta vremena ponovo su počeli uživati u tenisu!

Kroz tenis, turnire, treninge, Tea i Alan su odrastali. To je bila jedna konstanta u njihovom životu. Gledajući treninge, gledajući njihove mečeve, gledala sam kako dišu. Gledala sam kako se uklapaju u društvo, gledala sam kako gledaju na sebe.

I danima sam gledala njihovog trenera kako se trudi, kako smišlja sve moguće načine da prodre do njihove svijesti sa nevjerojatnom dozom strpljenja.

I tako, ti treninzi i u prvom redu njihov trener, pomagali su nam odgajati djecu u svim mogućim situacijama.
Da se nauče nekoj disciplini, da nauče pobjeđivati, da nauče gubiti, da se nauče družiti, da nauče poštovati drugog, da se nauče izboriti za sebe i još puno, puno toga im je tenis dao.
I zato kažem da je tenis život u malom, jer to je zaista tako.
A dobar trener je njihov uzor, autoritet, prijatelj, savjetnik, psiholog i psihijatar ako treba.
I često trener može napraviti neke stvari i bolje od roditelja.
Gledala sam trenere kako viču, psuju galame na svoje igrače, u nogometu, odbojci, rukometu. I uvijek sam se pitala kako sad očekuju da će oni dobro igrati.
I znala sam gledati Teu kako se nervira dok joj ne ide i često sam razmišljala kako skidam kapu njenom treneru koji sa svim tim uspijeva izaći na kraj.

I za svu tu ljubav i pažnju koju je pružio našoj djeci… ja samo mogu reći HVALA… i nevjerojatno sam tužna što ga nema više ovdje… jer njegova djeca … moraju rasti bez njega… život je tako nepravedan!




Post je objavljen 15.03.2006. u 15:46 sati.