Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

papa dont priČ

e što bi dala sada za jednu vrećicu čIpsa od paprike.. :)
dan je započeo ustajanjem u 6 da bi blejala sa šalicom kawe u zid sjedeći na radijatoru i grijući guzove, neznam na koju foru misleći da ću se tako ugrijati sva onako smrznuta. gledala sam u traperice i majice ko da su mi smrtni neprijatelj broj jedan. onda sam ih stavila na peć da se ugriju. pa zaboravila na njih. al je bilo jebeno ugodno obući vrelu odjeću na sebe kad se treseš od zime. spomenimo da sam zalila onog defektnog cucka na piđami pa sad izgleda ko merilin monroe sa onim madežom.
neznam kako sam uopće izletila iz kuće, samo znam da me stari ostavio nasred ceste kraj grada u 7. pa sam ostatak vremena do ispita iz teorije (klap 2 ) provela kod riječke pušeći cigarete.u 8 sam valjda se dovukla kroz polusan do jebenog haka.i sjebala onog pedofilsko egositičnog tipa kad je dobacio jutru neprimjeren komentar samim tim što sam iz drugog pokušaja bez negativnih sve riješila:) i samo da čujem od nekih " znam ja dobro kojih" neke komentare ko prošli put kad je cijeli komentar bio sadržaja " hahaha" :)
pa sam jela sendvič od sira i neke gnjecave salame ( nisam ni vidla u polusnu da je to neš staro. pa su me malo čudno gledali jer taman kad su svi počeli izlaziti iz one sobe ja sam stajala kraj smeća i vadila salamu iz sendviča i ubacivala je unutra košarkaškim potezima. eee...i onda ko položili smo ajmo na cugu.
neznam jel problem u meni al bože koji ljudi. osjećaš se ko da si sišao sa druge planete i sad si za neki pokus stavljen u grupu tih ljudi koji ne znaju komunicirati o ničem drugom nego o banalnim stvarima ala:: kako hak daje jedne podatke a čovjek u avtošoli drugo. od muke sam skoro odsklizala sa stolice.
i baš se malo zamisliš je li problem u tebi da nemoš komunicirat normalno sa normalnim ljudima?
ja sam u 9 ujutro bila za razgovor o sinoćnjoj epizodi sajnfelda. o neutaživoj želji za snikersom. ili vrećicom paprike. o "pornu" irvina welsha. o hrani.o pasjoj ljubavi. o glupim ljudim ko oni. joj.
neustrašivo neispavana junakinja se upućuje u tetin stan prikratit vrijeme da bi na putu do ulaza skoro poginula od strane nekog majmuna sa pravnog faxa koji ne vidi mene na onom jebenom izlazu kako prelazi cestu. ĐRK! u zgradu ne ulazi nekih 10minuta jer si rodbina pere kosu / uglavnom uzurpira stan i nije u stanju otvorit meni pred vratima /. tako da sam tih 10minuta kvalitetno iskoristila za bujicu psovki majmunu koji je taman parkirao auto pred ulazom i ušetao prema faxu. ĐRK!
gledala kartun netvork. o moj bože mora se i to kad se mora. đoni bravo mi ide na kurac. ja sam odrasla uz bipsiće. i kamo je taj crtani nestao? :)
trkom i frkom do neke škole da bi pročitala nagrađeni neki rad. uglavnom:: fini je osjećaj kad skužiš da i drugi kuže da si aktiviran na tom djelu i da ti ide. jako fin. još da sam bila u življem stanju bilo bi super.bila sam ko zombi koji je čitao kronike iz posmrtnog žiwota živim.
:::::::
doma i dalje ne probavljaju moju pripitu pozu iz novina. mislim...sad se čudi stara kako to ja mogu pit.
da kad sam bila mala nisam ni htjela primirisat vino koje su mi davali. da. umakali su mi dudu u vino da bi spavala. nemam komentara na ženu koja ti dođe u panici u sobi:" jana ne diraj mrtve golubove ako ih vidiš mrtve na podu. ne znaš di su letili!". jer obično kad vidim mrtvu pticu ili je uzmem doma pa je spremim u ladicu ili je pokušavam oživiti putem prve pomoći:)
al oke.
nakon nedjeljne scene nemam komentara na ništa. u subotu sam neznam ni ja što slavila. al sam se bogovski profeštala po šankovima...i samo se sjećam taxija i mog gledanja u jednu točku kroz prozor di mi se nije vrtilo. i znam da sam popizdila kad je skrenuo jer mi je totalno uništio koncepciju suzdržavanja da mu ne izbacim cijeovečernji meni:) redhaired girl je srećom mogla pričat pa je dala dobre upute texistu. btw: došle do zaključka da je s nama se dobro napit. nema stanke.wanna join? hahah. neznam kako ulazim u kuću.borim se sa ključevima i svijetlima koji nestaju. padam preko psa na vratima. dobro je mrcina:)
i baca se jana na krevet. i nekim čudnim potezima se uvlači u piđamu i malo si odrijema sjedeći i grleći jastuk da održi ravnotežu. skida leće nezna kako...nekako uspiješno.
leži na krevetu i diše duboko. malo drži zid jer nije baš bil na mjestu sasvim. smiruje se. počinje pjewat
elvis prislija (!!!). ok. je. malo ko spava. u 4.30 trči do wecea i samo znamo da joj se glava gubi negdje u wece školjci. al joj je super. nezna kako ni kada se našla u krevetu više natrag.
budim se uz zvuke dernjave starog : " u p.m. jana kad kenjaš barem si počisti za sobom!"
ok. konfuzija u glavi. vrtim si filmove. ok. školjku nisam ni vidla ko ni ostatak kuće tog trena jer magla svuda magla oko mene pa se bojim šta je to unutra. okeeee. niš strašno. ni veliko. ni gadno. malo je zamjenio tvari u weceu. shit ili rigoletto?
kombiniram: rigoletto = poslaće me na liječenje i free članstvo u KAA. već su bile prijetnje...!
shit=loša probava?
ostatak dana sam provela na dijetalnoj riži. glad me lomio. al želudac je ionako bio u komi pa.
no koment. really no koment. sad pak misle da mi alkohol loše utječe na probavu.
::::::::
i žena iz slovenske zajednice me uhodi na telefonima. kako joj nježno reći da nema te više tamo? kako? kad vidi da te nema i ne kuži da te nema zbilja? nije moguče da nekom tako falim. hahah.
i za krema dana:: napast od priglupih ljudi: susjeda. koja mi već dva tjedna u detalje kad god se vidimo prenosi njene ljubavne drame koje liče na balkanske sapunice. e mrzim te papke koji ti neš pričaju samo da čuju svoj glas kako proizvodi zvuk makar sadržaj zvuka bio ubitačno dosadan ostalim sudionciima tzv.razgovora. krepajte:)
i neka je ovo glup post.
:)

Post je objavljen 14.03.2006. u 21:36 sati.