Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Hebo...

Još jedan kišni dan u Gradu. Moram priznat da već(ili tek sad) počinje ova južina blago depresivno djelovat na mene. Još ako je tjeskobna okolina. Ajme majko... Blažena birokracija Dubrovačke Republike koja nije donosila važne odluke kad je južina. Baš bi i ja sto doma i ne radio ništa. Hebo Marmonta...

Inače(drama rječca), danas nema nastave na faksu, ali sam svejedno opalio do E05 na đabalesku net. Hebiga, treba prištedjet. Čekam baš račun od telefunkena ovih dana, nadam se cifri od oko 200 kunkasa. Budući sam smanjio korištenje. Iako onaj PDV uvijek nabije razliku, koliko god potrošiš.
Hebo Tekom...

Zapeo sam na nekim ključnim postavkama teorije zrakopraznog prostora. Neke stvari su mi još prilično nejasne, pa ih nikako ne uspijevam razradit. Sinoć sam čak bio spreman i odustat od teorije, ali bio bi to veliki nedostatak za znanost. Kako sam već ranije rekao, ne želim vam uskraćivat mogućnost saznavanja nekih životnih istina koje vas obično stignu u dvadesetpetoj. Ovako će neki imat čak i šest godina fore da se pripreme.
Hebo pripremu...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 10.03.2006. u 15:27 sati.