Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkangel69

Marketing

BITI SRETAN...

Iskreno, ne znam ni sama točno razlog zbog kojeg ovo pišem, ali odavno vjerujem da za sve postoji razlog, pa tako i za ovo. Uzaludno je tražiti razloge, tražiti odgovore tamo gdje ih ne možemo pronaći
Neprestano slušam ponajviše mlade ljude, buntovnike, one koji se inate u odnosu na društvene norme i općeprihvaćena načela, koji se pitaju zbog čega smo tu, koji je zapravo smisao našeg života, našeg uzaludnog traganja, strepnje, boli… Ipak, razmišljajući samo gradimo i otkrivamo svoj intelekt. Bitno je biti na putu, razmišljati, a ne toliko doći do odgovora.
Najčešći je problem neuzvraćene ljubavi i znam da svima sa strane to izgleda umanjeno; znam da vam se čini da vas baš nitko ne razumije, ali, sjetite se, bili su mnogi prije vas i bit će nakon vas…
Znate li što je najfascinantnije kod takve vrste ljubavi ili, više bih rekla, zaluđenosti? Stvar je u tome što ponekad predugo gledamo u vrata koja su se zatvorila, a da ne primjećujemo da su se druga otvorila. Ostajemo zaslijepljeni svjetlošću onih vrata koja se ne otvaraju, a svjetlost sve više blijedi. Ali kad i u potpunosti nestane, ostavi trag na nama. Neku vrstu pečata, zauvijek.
I znam da vam se ponekad čini da više nemate snage za neprestanu borbu s vjetrenjačama, ali vjerujte mi, ni sami niste svjesni kolika je vaša snaga. Pronađite je duboko u sebi i bit ćete sretni! Znam što govorim, ne pišem ovo napamet. Prošla sam i više toga nego bi itko od vas mogao zamisliti. Snaga leži u vama samima!

I za kraj, svi vi koji ovo čitate i koga su bar malo dotakle moje riječi, zamislite se na trenutak nad njima. U ovim riječima je sadržana sreća mog života: NE POSTOJI SRETAN ŽIVOT, POSTOJE SAMO SRETNI TRENUCI. ŽIVITE ZA TE TRENUTKE I BIT ĆETE SRETNI!

st patrick's day images

st patrick's day images






Post je objavljen 01.03.2006. u 21:46 sati.