Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Love is everything I want...love is everything I need!

Image Hosted by ImageShack.us


Dakle danas sam jako sretna iako iz naslova možda to nebi zaključili, ali tako je. Jučer sam bila vani sa ekipom s faksa i bilo mi je odlično. Prvo smo malo pile pa išle u el rio i cijelu noć plesale i super sam se zabavila...ali najsretnija sam bila jer je vani bio i ON i tako je bio sladak. Taman smo krenuli ča iz el ria i malo na Ninu jer su dvije frendice išle ranije doma pa da malo i tamo odemo a onda se ostatak opet vraća u el rio..I ja tužna jer ga neću vidjet više i tako sam htjela biti s njim...i taman da ću mu poslat poruku da šteta šta nismo ni jedan ples otplesali ja izađem van...i vidim njega vani s mojom ekipom. Meni niš jasno,ali sam mislila da ide doma...kad ono on ide s nama. I to sam bez svoje ekipe,i to još na NINU. Tamo vam se slušaju narodnjaci,i bude ok...I mi ušli i cure počele plesati ko lude, a on sam stoji sa strane i gleda. Bilo mi ga je jako žao pa sam poslala bratu poruku da dođu svi tu jer je ON sam...i dok sam pisala poruku on je došao do mene i nešto smo pričali i odjednom...bum. POLJUBILI SE!!!!!!!!!!!!! Ja sam bila tako sretna, a i cure isto. Iako su u isto vrijeme bile i malo tužne jer su znale da meni nije svejedno i da ga VOLIM,a oo to ne osjeća isto prema meni...u biti nitko nezna šta on osjeća prema meni i svi smatraju da mu neš značim jer otkad smo prekinuli prije 2godine zabrijali smo 12 puta...pa to nešto znači. Samo mislim da ni on sam nezna šta bi sa sobom...
I cijelu smo noć bili skupa pa je htio da idem s njim doma,a ja sam mu rekla da nemogu i da ide s mojim bratom...ali on je navaljivao da hoće da ja idem s njim a ne moj brat. I tako smo se prepucavali 10-ak minuta i ja sam popustila i rekla da idem. Došli smo doma i on je htio da idemo još đir ali ja nisam...onda me išao otpratiti doma i došao je skroz do mojih vrata (šta mi je bilo jako čudno) i malo smo se još ljubili...ali sam ja onda pukla jer me neš ulovilo i rekla sam mu da ide doma. On nije htio...i to mi je bilo jako čudno. Nisam ga nikad takvog vidjela,ali ja nisam jednostavno više imala snage ga gledat jer me počela hvatat neka tuga. Valjda jer mi došlo do glave da nije moj nego samo za tu večer... I nije htio da idem,ali ja sam se samo okrenula i ušla u stan. Kad sam zatvorila vrata počela sam plakati i pogledala sam kroz rupicu na vratima i vidjela ga još tamo...bio je nekako tužan. Neznam ni sama. Uzela sam mob i poslala mu poruku da ide doma spavat.
Ja nisam išla spavat jer nisam mogla nego sam vama dragi moji ostavljala komentare...Sve u svemu bila sam i još uvijek sam sretna (tako da nebi mislili da sam u bedu:-))!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


- Komentari (6) - Isprintaj - #
ajoj, kako je to šlatko ispalo!!! awww, baš mi je drago zbog tebe, i tako sad očekujemo izvještaje o tome jel ste ili niste zajedno!!! haha ali baš slatko, držim ti fige da sve ispadne suuuper! možda jei bolje da si ga tako ostavila, sad će sigurno još više poludit za tobom!!! SRETNO! kizzzach (sweet revenge 03.03.2006. 23:07)

mislim da je to bio jedan novi početak...pozdravljam te i osmjehe ti ostavljam (skladateljica snova 04.03.2006. 10:28)

hvala ti puno za sveeee.... baš si srceee.... ali ja sam seeee vratilaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! velika pusaaaaaaaa!!!!!!!!!!1lolim teeee (*adry* 04.03.2006. 13:33)

kokich...ja danas idem van...ajde znas da ce njemu kad tad doc u tu glupu glavu ono sta je davno izgubio..meni se vrti..bio je na blogu..ostavio komentar...nemogu...kad sam vidjela sam plakala...sorry...puss... (tajanstvena 04.03.2006. 19:06)

ah hvala hvala, trenutno sam još uvijek sva happy jer sam se izludirala vani pa eto pišem komentare sad, ha šta ćeš ne da mi se spavat, i da bila sam na nekim 80-tima, hehe, pa evo da ti otpjevam nešto, :"we are (blog) family, i got all my sisters with me, we are (blog) family", haha evo i ti mi spadaš u tu grupicu moje blog obitelji! ma uglavnom pozzzz!!! (sweet revenge 05.03.2006. 01:43)

prejebene i preslatke slikice... :)) pozz (Wish I Had An Angel 05.03.2006. 14:31)


Post je objavljen 03.03.2006. u 22:20 sati.