Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wickedgirl

Marketing

a evo, tek toliko da se javim…
malo mi je dosadno… nije bas neki dan, a i ne da mi se pisati, pa cu po tko zna koji put jos jednom pritisnuti iste tipke na tipkovnici n-e z-n-a-m o c-e-m-u b-i-h p-i-s-a-l-a! =( smrc!

u biti, razmisljam cijeli prokleti dan o tome sto da «pametnog» unesem, i kad mislim da sam nesto dobro smislila, na kraju, po obicaju, svaki dan propadne… tako da su mi svi postovi uglavnom bezveze, jedino kad se dobro naljutim ili kad me nesto zivcira onda napisem nesto tipa post za valentinovo… ali ni to nije dobro! =( fuck it, jedna sam od onih osoba kojima nista nije dovoljno dobro.

za prokomentirati imam jedino onu katastrofu od dore… ne volim takva dogadjanja, zapravo, sva nasa estrada je u k… osim urbana, massima (tip ima fenomenalne obrade), pa cak me i psihomodo pop razocarao.
ali ovo… mislim, kako oni imaju dubokoumne tekstove, mjuza katastrofa, onako, kao da je nesto sklepano u tri minute. grozno, ali ipak… ako ste toliko ocajni, mozete se smijati glupostima i ukoliko ste dovoljno otporni da ne povratite…
i kako su mogli dopustiti da severina pobijedi sa onom pjesmom koja je tako: seljacka, glupa, zvuci kao da je prvi puta pjevana u nekom klubu tipa one zagrebacke ludnice, gdje pustaju slicna sranja, ma uzas… stvarno, nemam rijeci. ok, budimo iskreni, tko to glasa, telefonski? djecurlija koja nemaju pametnija posla, a starci im ne znaju da zovu i nabijaju tel. racun… i sad: to ce nas predstavljati na eurosongu??? ali kako cemo mi onda izgledati, kao drzava, u ocima stranaca, kako ce nas oni gledati? ah, nije se vrijedno zivcirati… kakva drzava, takva i pjesma!! =/ ipak, kad dodje na eurosong, barem nece biti anonimus, zahvaljujuci svom domacem uratku.




Post je objavljen 07.03.2006. u 14:49 sati.