Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Prstohvat rečeničnih nizova...

Kao što je sufix slikovito opisao, mnogi su danas ostali kratkih rukava na ispitu, tj. ostali neispitani. Tako je cijela parada prebačena za početak travnja, nas petnaestak će tek tad doći na red.
Baš sam pogledao film "Moje grčko vjenčanje". Mislim da ću sad s poštovanjem pristupat kolegici Grkinji na predavanjima. Ako ima toliko logistiku iza sebe ne bi joj se htio zamjerit.
Budući sam zadnju noć bio vanka do 4, večeras apstiniram, treba napunit baterije prije predavanja sljedeći tjedan. Maroonsi su disperzirani po svim stranama svijeta, pa ću imat malo mira. Nije da me inače nešto gnjave. Maroonsi su najbolji. Uvijek su tu kad ih trebaš. To nam je u genima. Zato nas i iskorištavaju.
Kad smo kod iskorištavanja, došao sam na ideju da napišem mejl svim kolegama i kolegicama da otvore nekakav fond ili zakladu za Maroonsov konto na mobitelu. Ma meni je stvarno drago pomoć ljudima, ali ne moram još to i platit, u ovom slučaju gubitkom kuna na mobitelu kad moram odgovarat na njihove cijenjene upite. Eto jedna britka ideja za razmišljanje.
Neke su se čudne stvari dogodile. Kolega Metalac p(r)ovalio je caricu. Tj. njen identitet. Pa iako dotična osoba to nije potvrdila, sumnja ostaje. Čestitke kolegi Metalcu...
Nakraju samo jedna stara mokošička izreka, tako puna mudrosti i iskustva, uz pozdrav Mokošanima Djenis i Sufixu: "Nada je majka zajeba."
Uf, duboko...doista...

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 17.02.2006. u 21:43 sati.