Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lollypop

Marketing

OVDJE IDE NASLOV

buuuuuuuuuuuu! kiša!!! i još grmi! zar baš mora? meni bi puno bolje bilo da pada snijeg, jer ja bi skijala, al ne, prošli vikend su svi moji išli na bjelolasicu, a ja ostala u zagrebu da učim (a tamo metar snijega!!!) btw: al nemojte mislit da sam učila za "običnu" školu, ja sam pametna, pa idem na natjecanja (dobro, nemojte sad pogrešno shvatit, da ne ispadne da sam umišljena) al dobro, moram priznat da se isplatilo: na matematici u ponedjeljak sam bila druga, onda je u utorak bio jedan dan pauze i onda u srijedu: DVA natjecanja: ujutro hrvatski (školsko, al da se plasiraš za županijsko), i onda popodne zemljopis... i ja mislila, ono hrvatski nije baš prošo nešto, zabrljala sam gluposti, al dobro, ostaje zemljopis. i na zemljopisu sve neke stvari za koje nisam čula, i mislim, ništa od županijskog natjecanja... i oni su tam (na općinskom iz zemljopisa) odmah poslije natjecanja objavili rješenja testa i ja si zbrojim da imam 69 bodova od 80, ono, ok, al ništa posebno.

i tako smo se jučer vraćali s tjelesnog i sretnemo profu iz hrvatskog i kaže mi: bravo, mala, imaš 84% testa rješeno, a za prolazak dalje treba 85%, al usporedit će se s ostalim školama, i imaš veliku vjerojatnost da ideš dalje. i došla onda ja u školu i cure mi kažu da sam druga u zemljopisu (al još uvijek mi nije jasno kak sam s tim bodovima mogla bit druga)...

i tako sam se našla u jednoj vrlo nezahvalnoj situaciji. jer, ako budem prošla i na hrvatskom, trebat ću ić na 3 županijska natjecanja, što bi bilo najgore. jer, ak budem išla na sva tri (stisnuta u tri dana) neću se nijednom moć potpuno posvetit i postić neki stvarno dobar rezultat.... još sam razmišljala, ak prođem na hrvatskom, nećuić na zemljopis ( na matišu sigurno idem).
al onda mi je opet žao zemljopisa, al za hrv moraš više imat u glavi, a za zemljopis samo sve dobro naštrebat.... ljudi, stvarno, ne znam, pomagajte!!!

jučer je izašla čarobna frula. za sve oni koji ne znaju, to je jedan od najboljih školskih listova u cijeloj hrvatskoj. e, da i cijeli je u boji: o yeah, o yeah! i to po prvi put! e,da i jučer je bio i općinski lidrano: išla su mi dva rada (novinarska, naravno- ja sam sad već iskusna novinarka, s tri debele godine iskustva) i obadva su prošla!!!!! (mislim, nije opet da se hvalim, al opet mi je lidrano posebno drag- ne moraš za njega ništa učit nego samo pokazat svoj -naravno, vrsni- ra)



da, eto, i vani se malo razvedrava... ak zima ne može više izdržat, dobra je vijest da stiže SUNČANO PROLJEĆE!!!

p.s. hvala svima na podršci oko prošlog posta (i osobnoj i internetskoj, blogovskoj, kako već) nisam ja to mislila na sve ljude oko mene, nego samo na jednu i pol osobu, kad se sve zbroji

svim velika PPP UUU SSS AAA!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 17.02.2006. u 09:58 sati.