Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

MUDROST DOLAZI S GODINAMA...

Kada sam imao 14 godina, nadao sam se da cu jednog dana imati djevojku.

Sa 16 godina imao sam djevojku, ali nije bilo strasti, pa sam zakljucio da mi treba strastvena djevojka sa zivotnim zarom.

U koledzu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suvise emotivna. Sve je bilo dramaticno, bila je kraljica drame, sve jevrijeme plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zakljucio da mi je potrebna stabilna licnost.

Sa 26 sam nasao veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikada se nije uzbudjivala ni oko cega. Zivot je postao toliko dosadan da sam zakljucio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.

Sa 28 godina nasao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao drzati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje zadrzavajuci. Cinila je lude iznenadne stvari i cinila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlucio da nadjem djevojku koja ima jasne ciljeve.

Kada sam napunio 31 godinu, nasao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala cvrsto na zemlji i nju sam ozenio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve sto sam imao, pa cak i psa.

Sad sam stariji i mudriji i trazim djevojku sa velikim sisama.




thnx to mrva


Post je objavljen 15.02.2006. u 22:47 sati.