Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/festinalente

Marketing

Horoskop za studente MiKuDa (što zvjezde kažu za ovaj tjedan)!

Svojim kolegama dugujem horoskop za ovaj tjedan. Ovaj horoskop čitajte s pretpostavkom da onaj tko ga je napisao je amater. I zapamtite, sve ono što zvjezde kažu čovjek može promjeniti. Svi smo mi dovoljni veliki i jaki da bismo mijenjali ono što je netko negdje zacrtao. Ne tucite glasnika!!

Ovan Probudit ćete se puni poleta, pa vam preporučujemo da smirite. Dan je savršen za upoznavanje novih osoba stoga, uletite osobi suprotnog spola, a možete i istog, ovisi o preferenciji pa započnite razgovor. Uspjeh je zagarantiran.

Bik Ovaj dan neće donijeti željene rezultate, ako imate ispit, vaš profesor neće shvaćati što mu govorite. Ni vaš partner neće imati razumjevanja za vas.

Blizanci Vama se osmjehuju zvijezdice. U krevetu će vam svakako biti zanimljivo, samima ili u društvu. Zračite posebnim šarmom, danas možete osvojiti koga poželite.

Rak Vaša nježna strana danas će izaći na vidjelo. Osobama koje volite to ćete i pokazati. Sreća vas prati na ispitima.

Lav Vaša tvrdoglavost će vam danas donijeti loše rezultate. Moguć je konflikt između vas i profesora. Međutim ista ta tvrdoglavost zaintrigirat će osobu iz vaše blizine da vam se još više približi. Koliko blizu, to ovisi o vama.

Djevica Rezultati ispita biti će očekivani, i zasluženi, tako da neće biti neugodnih iznenađenja. Vaše nepovoljno razdoblje u emotivnim odnosima i dalje traje. Do kada, također ovisi o vama. Samo vi možete uzburkati svoje more ljubavi, ukoliko se odlučite prepustiti valovima emocija. Slušajte svoje srce, ono ne griješi. Ispitima prepustite razum.

Vaga Neki vaš tipičan ciničan komentar povrijediti će nekoga iz vaše blizine, ali vi se nećete ni osvrnuti. Pripazite na tuđe osjećaje. Nervozu umirite razgovorom s nekom starijom iskusnijom osobom.

Škorpion Ovo je vaše najbolje vrijeme za definiranje veza, ili za započinjanje novih. Vrijeme je da donesete odluke koje se tiču vaše budućnosti.

Strijelac Danas očekujte poboljšanje vaše novčane situacije. Također rezultati vašeg upornog rada se već vide, ocjene su i više nego sjajne.

Jarac U zadnje vrijeme ste vrlo razdražljivi i nemirni, tome najbolje svjedoče vaši bližnji. Stanje u indexu je zadovoljavajuće. Potražite mir boraveći u prirodi.

Vodenjak Vaš ludi ritam života rezultirao je neispavanošću. Najbolji savjet je da se naspavate. Izbjegavate alkohol i ostale opijate. Ljubavna sreća je na pomolu, i vratit će vam izgubljenu snagu.

Ribe Malo hrabrosti da se napravi prvi korak je ono što vas dijeli od ljubavne sreće. Tražite nemoguće. Uživajte malo više u životnim blagodatima.

Pozdrav od vaše FESTINE LENTE!

Post je objavljen 15.02.2006. u 15:22 sati.