Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/festinalente

Marketing

Dobro jutro, a nekome i dobar dan...

Jao kako volim ove tačkice, ma, luda za njima...
Drago mi je da se moj kolega Maroons sjetio na jučerašnji dan, baš lijepo od njega, eto i ja svima želim sve naj u privatnom životu, zar je važan datum...
Maroons, nemoj se truditi saznat tko sam, zar nije ovako ljepše?
Jučer je bio baš lijep dan, spavalo se cijelu noć, probudilo sljedeći dan u 15:00 sati, sudčeva nadoknada. Lijepo vala, u opservaciju krenuh u 18:00, pa do moje prije, na jedno predoziranje...čokoladnim supstancijama! Nirvana!
Što me jutros natjeralo na posjet faksu?! Viša sila, ovjera semestra! A bio je dobar semestar, ma nek' je još takvih, rek'o je stari, prodat će i kravu i konja, samo sine, uči, da se ponosi selo i maajka!
Na ulazu u moj drugi dom (za neinformirane:faks) sretoh kolegice M.NJ. i M.B. kako smrznute vire ispod ovratnika kaputa, stajaše ispred ulaza kako bi u svoja pluća uvukle malo otrova, netko Drinu a netko Walter. Pušenje šteti zdravlju, uzrokuje kardiovaskularne bolesti, astmu, zubi žute, kosa smrdi, ruke da ne spominjem, a poljupci sliče lizanju pune pepeljare! Zar je to vrijedno toga otrova? Bolje da legaliziraju ganju, a zabrane proizvodnju onima koji šalju pozdrav iz Rovinja! Čak se i naša kolegica koja dolazi avionom čak iz tog lijepog istarskog grada, odlučila na motanje duhana, i u potpunosti je podržavam. Toliko o anti-pušačkoj kampanji.
Kako sam ja inače brbljavo Božije stvorenje, moram izlajati i to da sam fatalno platonski zaljubljena, zasada, jer je potrebno ukloniti neke barijere kako bi se postigao početni cilj, razgovor u kojem bi ga ja blago rečeno očarala, ha-ha! Upoznavanje je postignuto njegovom inicijativom, znakovi simpatije se naziru, ili se meni samo čini da se on "onako" smješka kad se vidimo?! A tko bi meni, ovakvom slatkom&ludom biću odolio?! Uvijek mi je zadovoljstvo, nekome uljepšati dan! Ugodan dan svima želim!
Bilo je ovo pravilo odgođene glave iliti šećer na kraju!


Post je objavljen 15.02.2006. u 11:59 sati.