Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/wolfwoodscrowd

Marketing

Najbolje čuvana tajna o web hostingu u Hrvata

Koji je prvi privatni besplatni web domaćin u Hrvatâ? Ne nije onaj koji je bio eksponiran u medijima pa je natrpao brdo korisnika pa nije imao dovoljno serverske mase da zadovolji glad Hrvatâ i ostalih naroda i narodnosti za besplatnim web prostorom. Njega je kasnije kupila firma koja se nevjerojatnom pronicavnošću nazvala istim imenom kojim je nazvana i mrska birokratska rasa koja je uništila Zemlju da bi napravila transgalaktički autoput.

Prvi privatni besplatni web domaćin u Hrvatâ je najbolje čuvana tajna hrvatskog hosting biznisa. Čuvanija i od db2 baze i procedure koja je u starim clipper programima u slučajnom trenutku brisala slučajni set podataka i tako omogućavala clipper programerima da zarade crkavicu za ubogu dječicu i hrpu para za nezasitnu ženu. Ni Gugl neće uvijek dati link na njega, čak ni ako iskopirate sadržaj cijele stranice u polje za upit.

Budući da je to najbolje čuvana tajna nema smisla da vam je ja odam. Otkrijte je sami. Između ostalih stranica (koji ima relativno malo i to je tajni faktor uspjeha ovog prvog privatnog besplatnog web domaćina) tu se skriva i jedan intrigantni portal. On se ne povodi za novinarčićima koji ne mogu ni vijest iskopirati kako treba, a kamoli je napisati. On se ispričava muslimanima zbog debila koji kopiraju i objavljuju karikature. Osvrće se i na novu JEBOTE (Južno-Europsko-Balkanska Organizacija za Trgovinu i Ekonomiju) uniju, a donosi i cijeli niz psiho savjeta kao i vijest o deložaciji obitelji umrlog Hrvatskog Branitelja.

Ako ste otkrili taj portal obratite pažnju na dvije napomene:

Uputa za debile
Ovo je dakle satirično-humoristični sajt.

Uputa za političare
To je ono kad se ljudi smiju.


Post je objavljen 13.02.2006. u 15:40 sati.