Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

BJELOVARSKI BUDDHA BAR = IZVRSNO!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hoja - ha!

Još sam naravno strgan sav od subote, nabio bradu i lakat vrlo, zaradio još poneku modricu i upalu vratnih žila – ali je “crunch-show” i cijela večer prošla vrhunski!!! Od samog zvuka koji smo Maiv i ja namjestili uz pomoć raznih dobročinitelja (hvala Igoru i Kruni na pojačalu, M.Manymum na majkrofonu, Imbri na dodatku kablovinja, a Ozrenu na cjelokupnom trudu), pa preko onog dobrog filinga potpune slobode koju izvođač ne osjeti baš u svakom klubu i na kraju same publike koja je bila totalni zakon. Kako to publika može biti tot.zakon? Pa tako da reagira na način da još nabrije cijeli show i da svi odljepimo do kraja! Događalo se tako da su neki plesali, neki oduševljeno prihvatili maske, oni drugi mi ustupali svoju cugu ili palili papire koje sam nosio uokolo! Tako je u jednom trenu bilo i otvorene vatre; zapaljeno ugasih skakanjem.
Svi se zajedno nisu libili zviždanjem i pljeskanjem podržavati nastup nakon svake dvije-tri stvari; stvarno van svih očekivanja. Na kraju je uz potpune ovacije šešir ispunio svoju ulogu – svi su cd-i otišli u ruke gostiju, a dobio sam dovoljno kovanica da će i za drugi put biti diskova!
Ja sam izveo svoje fino šansonjerski kako je i red u ovakvom bircu. Prvo iscrtao malo igralište ispred stejdža, što je istovremeno označavalo i granicu do koje mogu ići s kablovinjem mikrofona i basa. Naravno da je već po završetku prve stvari ta granica bila razjebana; iskidah ju nogama i veselih se tome.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ima tih razlika između nastupa na partyju u većem klubu i ovakvih mjesta; jedno nadopunjuje drugo a ja pokušavam osjetiti film prostora i izvesti show u skladu s tim. Uvijek naravno pretjerujući, koliko mi u datom momentu padne napamet. Ovaj put je taj napad rezultirao zadovoljstvom muzičara i publike, kud ćeš bolje.
Hvala, hvala Bj – dođem i drugi put!

Onda je Maiv još zašiljio cjelokupnu atmosferu na breakbeat/d'n'b i nije se moglo stati sa gibanjem do 3 ujutro - dobar gruv, plesanje i čavrljanje s ljudima, zajebancija do jaja. Inače, taj je ludi Maiv puštao u petak od 9 do 2, pa u subotu još toliko + pojačavao/palio/gasio potrebne instumente unutar samog “crunch-showa” i treba ga ovdje pohvaliti za taj nesvakidašnji maraton!

I još nešto: ako ste bili na ovom događaju s fotićem, pošaljite nekoliko fotki na soniczoil@net.hr pa ću ih i objaviti! Moja je draga fotografkinja ostala doma učiti pa nemam dokumentiran događaj kao što je do sada bilo uobičajeno, ali je zato Markproof direktno iz Budimpešte poslao nekoliko fotki - zahvaljujem se na tome i postavljam ih ovdje!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cruncherski pozdrav svima koji su bili nazočni!!!


Post je objavljen 06.02.2006. u 13:26 sati.