Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psp

Marketing

Downgrade 2.00 to 1.50

Kako bi mogli koristiti piratske igre i homebrew programe moramo imati verziju firmwarea 1.50, da bi vratili verziju na 1.50 moramo downgadeat (iliti spustiti verziju softwarea) s 2.00. ako imate verziju višu od 2.01 i 2.01 nemojte ovo raditi jer postoji mogucnost da vam psp vise ne proradi. (verziju provjerite tako da na psp-u odete na settings, system settings, system information, pa pod system software vam pise)

Kao prvo i osnovno potrebni su vam ovi file-ovi:
*MPHDowngrader
*1.50 Update EBOOT
*2.0 Update EBOOT

upozorenje: neki antivirusni programi ce prepoznati MPH downgrader kao virus, budite bez brige jer je 100 posto siguran


OVO JEDINO RADI NA 2.00

1. Unzipajte MPH downgrader.zip i EBOOT_1.50.zip, kada su odzipani mozemo poceti
2. Connectirajte vas PSP s PC-em
3. Zatim otvorite My Computer i potrazite removable disk (koji je vas PSP). Morate sredit neke stvari ovdje
4. Dva puta kliknite da bi otvorili PSP na vasem kompjutoru, sada ste u takozvanom ROOT menu. Tu ce biti PSP folder s desne strane
5. Kopirajte u PSP ove fajlove... NE u psp folder, ni u koji drugi, znaci u ROOT. Index.dat i h.bin trebaju biti u root directory-u.
6. Kada je to gotovo, otvorite PSP folder, pa zatim Photo folder, tu kopiraj overflow.tif, neka bude u Photo directoryu i nigdje drugdje.
7. Sad, idite nazad u psp directory, pa u Game folder. Tu bi trebao biti folder UPDATE, ako nije kreirajte ga, MORA se zvati UPDATE i nikako drugo.
8. Otvorite UPDATE folder i kopirajte EBOOT.PBP u njega. Kada je sve to gotovo mozemo poceti s Downgradeom.


PREGLEDAJTE JOS JEDNOM DALI STE SVE URADILI

Dobro, mozemo dalje.
9. Sada, disconnectirajte psp od kopjutera i stavite ga puniti (mislim na PSP). Mora biti napunjen do kraja da biste nastavili dalje ili ovo nece raditi.
10. Kada je napunjen, idite u Photo iconu u vasem PSPu i scroll-ajte do slike overflow.tif. Nemojte nista pritskat. Poceti ce automatski. Pojavit ce se neke linije slova i brojeva. To je normalno i dobro.
11. Sacekajte NAJMANJE 30 SEKUNDI, zatim ugasite PSP, drzite power button dok se u potpunosti ne ugasi.Ponovo upalite PSP.
12. Sada idite do Game ikone, scroll-ajte dolje do memory sticka, stisnite ikonu memory sticka, trebali biste vidjeti 1.5 update.
13. Stisnite ju i start it up. Radite isto kao i kad ste update-ali na 2.00 samo pratite upute. Kada update dodje do 99% srusit ce se i pokazati error. TO JE NORMALNO. NEMORATE PANICARITI. Ponovo ga ugasite, do kraja.
14. Upalite PSP, dobit cete jos jednu gresku, samo pritisnite "O" i restartat ce vam system data. Sad ga nmjestite kao kad ste ga prvi put dobili.Budite odgovorni s ovime.


Ovaj tekst je preveden s staranice psp hacks, ako vam nesto nije jasno pogledajte tamo, ili pitajte ovdije... Pozdrav do sljedeceg posta...
ako imate problema, pogledajte dali ste sta zaboravili napravit...

Post je objavljen 06.02.2006. u 10:03 sati.