Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Gospođa

U trgovinu mi je ušla gospođa na koju se palim...
"Dobar dan."
"Bog mali. Jel ide posao?"
"Ah, tu i tamo... Izvolite?"
"Uh, čekaj da se malo ugrijem... Fino je ovdje kod tebe. Toplo."
"Pa je.. kad se uđe izvana."
"Što me tako gledaš?"
"M-molim?"
"Gledaš me malo.. čudno."
"Ma ni-.."
"Ajde, nemoj se sad izmotavati. Znam ja taj pogled."
"..."
"Haha, vidi ga sad! Šta se crveniš?"
"Ja.. ovaj..."
"Znam ja šta ti. Htio bi me malo prepipati, a?"
"Pa.."
"Dođi"
Nije mi trebala dvaput reći, nisam došao nego skočio! Priljepio sam se za nju kao čiča, htio sam da osjeti moju erekciju na svojoj pici srednjih godina, a rukom sam joj uhvatio dobro njegovani desni guz.
"Ej, polako. Pokidat ćeš mi haljinu!"
Odvojila me od sebe, i rukom mi čvrsto zgrabila muškost.
"O, pa ti si veliki dečko! Šta ti je iza ovih vrata?"
"Wc." promucao sam, jedva. A ona me već vukla kroz njih držeći me za nabrekli ud. Naslonila me na vrata i spustila se pred mene u čučanj. Otkopčala mi je hlače i spustila ih zajedno s gaćama. Moj ud je poskočio oslobođen i skoro je udario po nosu.
"Opa. Vidi ti njega!" rekla je gospođa i stavila ga u usta. Usta su joj bila vrela a jezik posvuda po glaviću. Bilo je super, prosto sam na kurcu mogao osjetiti godine i godine prakse. Uhvatio sam je rukama oko glave i počeo je jebati u usta. Ona je samo mumljala, a šta je mogla i reći?
Ulazio sam joj do jaja, koja je ona oblizivala jezikom. Isuse! Skoro sam svršio. Izvadio sam ud iz gospođinih usta i prosiktao:
"Diži se! Ajde!"
"Opa. Jesmo opaki." nisu joj trebale dodatne upute, ustala je, skinula gačice, stavila ih u grudnjak, okernula mi leđa, podigla suknju i naguzila se! Lijep je to prizor bio. Fino zaobljeni guzovi, mali anusni otvor i podšišana pica. Nisam se dugo divio toj ljepoti. Prišao sam joj s udom u desnici, a lijevom sam joj protrljao picu - bila je namočena.
"Zabij ga! Ajde!" vikala je gospođa.
Raširio sam joj guzove s obje ruke i vrhom glavića ušao u njezinu toplu picu. A onda sam ga lagano ugurao do pola dužine. Ona je uzdahnula. Počeo sam je jebati tako na pola dužine, a kad je ona sve više i više počela uzdisati i mumljati, zabio sam joj ga do kraja i ostao malo tako. To ju je izludilo! Izdahnula je dugi Ahh! a osjetio sam kako me stežu njezini pic mišići. Naglo sam se povukao i izvukao ga gotovo cijloga, a onda ga ponovno zabio do jaja.
"Ah! To! Poderi me!" vikala je gospođa. Zabijao sam joj se sve jače i brže. Šamarajući je po guzi. Gurajući prste u njezin mali šupak. Povlačio sam je za kosu. Mjesio joj sise. A onda sam osjetio da se približava kraj. Izvadio sam ga iz nje i držeći je za kosu spustio na koljena pred sebe. Ona je pohlepno otvorila usta. Zabio sam joj ga u njih do kraja i divlje je jebao u jednjak. A onda sam svršio. Sterao sam joj sjeme ravno niz grlo.
Ahhh... izdahnuo sam, još uvijek je držeći za glavu. Ubrzo se ona otrgla jer nije mogla disati. Otišla je do umivaonika i popila malo vode te progrgljala usta. Ja sam samo stojao i gledao je. Nepomičan. Još mi se malo cijedilo iz glavića. Obrisala je rukom usta. Nasmješila mi se, izvadila gačice iz grudnjaka i obukla ih. Ja sam konačno došao k sebi pa sam se i ja počeo oblačiti.
Nismo si više rekli ni riječi. Uzela je svoju torbicu s poda, popravila šminku i izašla iz WCa, ne pogledavši me.
Dobro, priznajem ne znam jel me pogledala, jer sam nešto kao, petljao oko hlača kad je odlazila. Čuo sam zvonce na ulaznim vratima. Izašla je. Hoću li je opet vidjeti?
Ušao sam u trgovinu. Stao sam kao ukopan.
U trgovini su bila dva kupca i moja žena.




Post je objavljen 05.02.2006. u 12:54 sati.