Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

"i watched you change into a (kremšnita) fly....."

kako od najbanalnijih radnji izvući poučak o životu?
jedite kremšNiTTu zbog koje vas ljudi zovu doma na telefon da se uvjere da ste je pojeli. nisam sklona ljudima koji jednom čuju u kontextu nešto što zvuči : "...ma volim i kremšnite.." i onda mojoj staroj svaki put kada je sretnu uvale kremšnite za mene. izuzev telefonskog terora koji izgleda više na neku slastičarsku anketu: jeli ti ukusna, fini šlag, bolja nego mamina? *onaj tupi pogled* :)
.....
danas sam se digla nekako rano. jer imam neku uvrnutu teoriju da što manje spavam da će moji starci mislit da i nisam neŠ pila i da time mogu izbjeći amaterska predavanja o alkoholizmu među mojim vršnjacima:)
dejAfter petak marš- na nove radne pobjede, sam započela u kupaoni intezivnim pljuskanjem ledenom vodom da nekako ipak natjeram kapke da se otvore. uz to sam onako fino, na školski, napila se vode iz špiNe jer sam cijelu noć sanjala da sam žeDna.a mislim da znamo svi čega je to posljedica:)
u kuhinji me zapljusnuo opojan miris dinstane kapule koja je nakon dva sata dinstanja i neznam kojih sve radnji ne::tvorila moj ručak koji se zvao-polpete od povrĆa. a od povrća niti jedno slowo te riječi. samo dinstana kapuLa. stavila sam se u ulogu nekog gladnog afrikanca tamo negdje u srcu siromaštva pa sam proŽvakala polPete i pila cedevitu ko da sam bog sa olimpa koji uživa u ambroziji :)
.....
onda sam se ponukana super prilikom " Oslobođena Struke Na Maturi" dala u akciju priprema učenja sadržaja kojeg sam dobila. pripreme su izgledale tako da sam prvo gledala u papire sa mislima dal da ih čitam ili samo nonšaLantno preletim pogledom. al ono "OSNM" je probudilo žeđ za ne učenjem pa sam na pristojnoj udaljenosti od samih papira proučavala prvu stranicu pitanja. mislim da sam za danas dosta i napravila. :))
.....
nakon zbližavanja sa materijalom slijedi opuŠtanje: čitanje sheldona po neznam koji put, "ako dočekam sutra". koliko god a da ja tu knjigu puta iznova idem čitati svaki put je čitam bez preskakanje ijednog redka!:) * pokušavam si sama masirati vrat jer sam jučer jednim nezgodnim pokretom glave zaradila današnje trenutno ukoČenje*--->nakon neznam kolko cupkanja na dramenbejsu. odjednom me uhvatilo stanje:: bezpomičnosti pa sam kak kreLe gledala u kocke na screenu:))
.....
slijedi maltretiranje kremšnitama.
nitko nije popustio dok nisam sjela u dnevni sa pjatom di je pobjedonosno stajala ta glupa kremŠnita.
nije mi se ni malo jela kremŠnita. em jer mi je u ustima još uvijek ko priljepak bila dinstana kapula em nisam u stanju do kraja dana niš probavit. " jedi! fine su! domaće su!" od kad sam na genijalcima čula da se najukusnija kawa radi od mačkine kakice sumnjam u kvalitetu svega kada netko kaže da su najbolje i najFinije:)
zabijam vilicu u slow motionu u kremŠnitu i kad se ona jebena krema rascurila na sve strane izvukla sam poučak o životu ::: život je ko kremŠnita. koliko god kalkulirali onaj savršen ubod vilicom, krema će se ipak rascurit:::: hehehe....e da...:))
.....
i da. sad se vrte deFTonsi.*
dakle:: parafraza one_ živi svaki dan ko da ti je posljednji_ ----> jedi svaku kremšnitu ko da ti je posljednja!!
*pozz*

Post je objavljen 04.02.2006. u 18:04 sati.