Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nerve

Marketing

Ketty in tha house!

Dugo se nismo vidjeli a bogme nit čuli! A pogotovo se nisam nadala da će ovaj blogić ponovno oživjeti, mora da je nešto u zraku. Bit će da su me ove temperature zdrmale, čas je -15, pa onda 15.
Nećemo sad tu pisat gluposti, ono što je bilo u međuvremenu, ak sam nekom TOLKO falila nek me kontaktira na mail, jelte. A sada što je?
Ukratko isto ono što i kad je nastao ovaj mail! Neka međudepra od nemicanja iz mjesta prebivališta. Nikako to da zapamtim, koje je prebivalište, a koje boravište...hm...a dobro, koje god da je, za mene je prebivalište trenutno soba 3x4, nisam ni tako loše prošla. Za razliku od prošle godine imam cimericu veću od 10cm kada se istegne (za sve koji JOŠ nisu čuli Perić je pokojni laka joj zemljica). Nije tolko čupava ko prijašnja, al nije ni za bacit ;)
A zaključak dana kad imaš way too much negativnih misli, izađi van na svježe-smogasti zrak, malo se prošeći, pusti mislima na volju i ne daj se. Jest da nisam rođena pod sretnom zvijezdom, al nisam ni baš tako lako propusna. Ne znam što je pjesnik mislio sad s ovim reć?
Budite mi zdravi i veseli, pozdravlja vas vaša Ketty!


Post je objavljen 02.02.2006. u 21:46 sati.